mamaplus

Blake Lively, prima apariție pe covorul roșu, după ce a născut al patrulea copil

-
//
28.04.2023

Blake Lively arată uimitor după ce a născut în urmă cu mai multe săptămâni. Vedeta din Gossip Girl a avut prima ei apariție pe covorul roșu de când ea și soțul ei, Ryan Reynolds, și-au întâmpinat cel de-al patrulea copil în februarie, participând la Gala anuală a Colegiului Barnard din New York, într-o ținută care a atras toate privirile.

mamaplus

Lively, în vârstă de 35 de ani, a purtat o rochie midi, cu flori, de la Carolina Herrera, peste care a ales un trenci transparent roz și portocaliu cu căptușeală galben neon, scrie elle.ro. Accesoriile ei, care au inclus o pereche de pantofi Manolo Blahnik Hangisi cu catarame de cristal roz, de 1.225 de dolari, o geantă cu clapetă Chanel și cercei Brent Neale cu pietre prețioase în culorile curcubeului, au fost la fel de colorate.

mamaplus

Hairstylistul Jennifer Yepez, care i-a aranjat părul lui Blake într-un stil ușor ondulat pentru eveniment, a descris-o pe actriță ca fiind o „Barbie în carne și oase” pe Instagram, în timp ce Carolina Gonzalez, care a realizat machiajul actriței, a numit look-ul ei roz „Breathtakingly Beautiful” pe propria pagină.

Lively a prezentat un premiu în timpul ceremoniei și a făcut glume despre cum a decis să se întoarcă la facultate după ce a obținut „zero joburi de actriță” la începutul carierei sale la Hollywood.

„La două săptămâni după aceea, producătorii de la Gossip Girl m-au sunat ca pe un fost iubit și mi-au spus: ‘Ascultă, vrei te rog să faci acest serial? Și dacă o faci, îți promitem că te poți duce la Columbia o zi pe săptămână – atâta timp cât nu interferează cu programul nostru de filmare de șapte zile pe săptămână’. Așa că, nu mai e nevoie să spun, cred că trebuie să accept că seara aceasta este cea mai apropiată de ceea ce voi putea face. Așa că o să mă prefac că asta sunt eu, absolvind în seara asta. Așa că vă mulțumesc.”, și-a amintit ea.

Blake Lively are împreună cu Ryan Reynolds trei fiice: James, în vârstă de 8 ani, Inez, de 6 ani, și Betty, de 3 ani, pe lângă noul venit al cuplului, al cărui nume și sex nu au fost dezvăluite. Actrița din Age of Adaline, care și-a etalat silueta postnatală în formă într-un duo de costume de baie șic la începutul acestei luni, este faimoasă pentru look-urile sale de maternitate foarte elegante.

mamaplus