mamaplus

Bonele copiilor lui Kylie Jenner sunt plătite cu 100.000 de dolari

-
//
17.11.2023

Vedeta de reality show era atât de protectivă cu copiii ei, încât nici nu voia să audă de bone! Acum are o „armată” de dădace și le-a impus o grămadă de reguli, în schimbul salariului pe care îl primesc.

mamaplus

Înainte de-a o aduce pe lume pe fiica sa, Stormi, Kylie Jenner era conplet împotriva bonelor. „Cum să-ți crească un străin copilul?!”, spunea siderată. În ciuda faptului că surorile ei aveau toate mai multe dădace pentru copiii lor, Jenner nu era deloc încântată de idee. „N-a angajat nicio bonă. La început, a vrut ca doar mama ei și surorile să o ajute cu copilul. Își făcea griji în privința altor oameni care să fie în jurul copiilor ei”, a dezvăluit o sursă pentru People.

Da, la scurt timp după ce a devenit mamă pentru prima dată, Kylie și-a dat seama că familia ei era la fel de ocupată ca ea și avea nevoie de ajutor cu bebelușul. „A văzut că Kris nu poate fi disponibilă tot timpul, are și ea viața ei, afacerile ei și nu se poate implica în creșterea lui Stormi la orice oră din zi și din noapte”, a explicat acesta.

În prezent, vedeta de reality show are nu doar o bonă, ci numeroase bone pentru cei doi copii ai ei. De teamă să nu cumva să fie persoana nepotrivită pentru odrasele ei, a angajat o echipă întreagă de dădace. „Acum îi place să beneficieze de tot ajutorul posibil”, a explicat cineva în  Life & Style. „Toate bonele pe care le are acum au fost atent alese, verificate și paraverificate și le rotește pe toate”, a continuat apropiatul vedetei.

Una dintre regulile pe care trebuie să le respecte o bonă, în viziunea lui Jenner-Kardashian, e că trebuie să fie disponibilă tot timpul. Mai mult, lucrează în ture, pentru ca cei mici să nu se obișnuiască prea mult cu altcineva decât mama lor, și la fel de important e că trebuie să semneze contracte de confidențialitate, scrie clickpentrufemei.ro.

Nicio vedetă nu riscă să aducă pe cineva în casa lor, să fie martorul a tot felul de momente intime în familie și, după aceea, să riște ca acea persoană să vândă toate acele informații de preț celor din presă. Așadar, în showbiz, se semnează contracte de confidențialitate, ca să protejeze viața privată a vedetei și a familiei vedetei.

„Pe nepusă masă, încep să spun că trebuie să plec la treabă, mă despart de copii și ies pe ușă”, a recunoscut mămica Jenner. Dar tocmai faptul că bonele ei trebuie să fie disponibile la orice oră, asemenea program aglomerat de lucru necesită… o recompensă bănească pe măsură. Astfel, bonele lui Kylie sunt plătite regește!

Care este salariul unui bone de-ale lui Kylie Jenner? Nu mai puțin de 100.000 de dolari! „Atât Kim, cât și Khloé își tratează bonele ca pe niște membri ai familiei. Kim are mai multe bone care o ajută cu copiii, iar Khloé are și ea o bonă care are grijă de True și pe care o tratează foarte frumos. Fiecare dintre surorile Kardashian are mai multe bone la dispoziție și toți acești angajați câștigă fiecare sume de șase cifre”, a conchis o sursă pentru RadarOnline.