mamaplus

Cadoul pe care Regele Charles i l-a oferit prințului George. A costat 18.000 de lire sterline, dar are o valoare sentimentală imensă

-
//
31.08.2023

Regele Charles al III-lea este foarte atașat de nepoții săi și vorbește adesea despre ei în cadrul evenimentelor la care participă. De-a lungul timpului, monarhul le-a oferit nepoților cadouri speciale, însă cel pe care l-a primit prințul George, care v-a moșteni coroana în viitor, este unul cu totul aparte. 

mamaplus

Nu este un secret pentru nimeni că suveranul este un bunic extraordinar și că își dedică timpul nepoților săi. El are un plan bine definit care să le ofere puștilor un viitor stabil în monarhia britanică, iar cadourile sunt pe măsură.

Unul dintre cele mai importante daruri pe care le-a făcut se află la casa sa din Gloucestershire, Highgrove House, și este pentru prințul George, fiul cel mare al prințului William și al lui Kate Middleton. Cadoul în valoare de 18.000 de lire sterline este o „colibă ​​a ciobanului” în stil victorian, care include totul, de la o sobă pe lemne la un pat de zi.

Este cunoscut faptul că această cabană este locul preferat de joacă al prinților George, Charlotte și Louis. De asemenea, în curte se află și o casă în copac, care a fost construită pentru prințul William în 1989, atunci când acesta a împlinit vârsta de 7 ani. Mai mult, cabana poate fi și vizitată de fanii regali, în cadrul unui tur ghidat prin grădinile Regelui. 

Acesta nu este singurul tribut pe care prințul George l-a primit de la Regele Charles. În timpul unei apariții la One Show, monarhul a vorbit despre proiectele menite să facă lumea un loc mai sustenabil, interviul fiind filmat la Prince George's Wood, pe care Regele a numi-o „obsesia bătrânului”.

„Aici era un câmp gol de care ferma nu mai avea nevoie. M-am bucurat că am reușit să plantez aici mai mulți copaci, iar primul a fost plantat în anul în care s-a născut nepotul meu cel mare, George, din acest motiv i-am pus numele Pădurea Prințului George”, a declarat Regele Charles. 

Regele are cinci nepoți, pe prințul George, prințesa Charlotte și pe prințul Louis, de la fiul său cel mare, prințul William, și pe prințul Archie și prințesa Lilibet de la Prințul Harry. El este, de asemenea, bunicul vitreg al celor cinci nepoți ai reginei Camilla, Lola și Freddie Parker-Bowles și Eliza, Gus și Louis Lopes.

Sursa