Cătălin Măruță, în al nouălea cer! Andra a născut o fetiță de nota 10!

Cătălin Măruță, în al nouălea cer! Andra a născut o fetiță de nota 10!

-
//
23.07.2015

Andra a nascut, prin cezariana, o fetita, pe care o va boteza Eva Maria. Artista mai are impreuna cu sotul ei, Catalin Maruta, un baiat, David.

Cătălin Măruță, în al nouălea cer! Andra a născut o fetiță de nota 10!

Fetita adusa pe lume joi e de "nota 10", a declarat Catalin Maruta din fata spitalului Sanador, unde a nascut Andra.

Andra anuntase pe Facebook, joi, ca la ora 10:00 era programata pentru operatie: "Sa va ganditi la mine! La ora 10.00 cel mai tare", a scris artista, postand o fotografie din masina, in drum spre maternitate. In instantaneu e zambitoare si nu se vede pic de emotie.

Joi dimineata, si Catalin Maruta a avut o postare pe Facebook, el prezentand kit-ul pentru recoltarea celulelor stem de dupa nastere.

La spital au ajuns, joi, la pranz, atat parintii lui Catalin Maruta, cat si cei ai Andrei. Tatal cataretei a declarat ca fiica sa si-a facut norma fata de societate: "Multumim lui Dumnezeu, Andra si-a facut norma pentru societate. Conform demografiei, pana in prezent si-a facut norma, daca mai vrea, foarte bine. Daca ea vrea, mai vrem si noi nepoti".

Catalin Maruta a asistat la nastere, a si filmat momentul si nici nu a lesinat, dupa cum s-a exprimat el.

Potrivit acestuia, sarcina a fost una cu multe emotii, dar in prezent "e totul bine, Andra e in salon, a vazut-o si pe fetita".

Cat despre fetita, care poarta prenumele celor doua bunici ale lui Catalin Maruta (Maria si Ioana), aceasta are lungimea de 50 de centimetri si greutatea de 3,630 kg, dupa cum anunta chiar Catalin Maruta pe Facebook: "Bine ai venit Eva Maria Ioana - 3,630kg si 50cm - nota 10! Mamica este foarte bine si va multumim pentru gandurile frumoase!"

"E foarte foarte, foarte galagioasa, foarte frumoasa, foarte sanatoasa", declara Catalin Maruta la pranz, dupa ce i se nascuse fetita. Acesta il astepta la spital pe David, care urma sa-si cunoasca sora.

Chiar daca e epuizat de momentele prin care trece, Catalin Maruta va avea emisiune joi si mai are in program si o petrecere cu prietenii. "Voi da si de baut baietilor", a spus el, mandru ca e tata de fata.

Sursa