mamaplus

Caz șocant în România: Copil, bătut de tatăl vitreg

-
//
10.08.2023

Caz șocant în județul Gorj. Un copil în vârstă de 17 ani, cu probleme medicale, a fost legat și bătut cu bestialitate de tatăl său vitreg, în timp ce mama acestuia privea impasibilă scena. Momentul incredibil a fost filmat de fratele său mai mic, de 15 ani. Ambii părinți au fost arestați.

mamaplus

Anamaria Ianc, jurnalist Digi24: Incidentul a avut loc la începutul lunii iunie. Din imaginile surprinse se vede cum băiatul în vârstă de 17 ani, cu afecțiuni medicale, este bătut cu bestialitate de către tatăl vitreg, după care acesta este legat. La întreaga scenă a asistat și mama băiatului, însă aceasta nu a avut niciun fel de reacție.

Întâmplarea a ieșit la iveală după ce fratele victimei a reușit să surprindă întreaga scenă cu ajutorul telefonului mobil. Cea care i-a alertat pe oamenii legii a fost bunica victimei, care le-a povestit acestora că pe data de 3 iunie nepotul său a fost bătut cu bestialitate. 

Pe data de 5 iunie, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul în vârstă de 49 de ani, iar pe data de 8 iunie a fost reținută tot pentru 24 de ore și mama băiatului care este și asistentul personal al acestuia. Acum femeia se află sub control judiciar, însă tatăl vitreg al copilului a rămas după gratii.