Ce alinturi folosesc prințul Harry și Meghan Markle?

Ce alinturi folosesc prințul Harry și Meghan Markle?

-
//
29.05.2018

Cu toate că în public trebuie să afișeze o imagine cât mai serioasă, iar gesturile tandre trebuie să se încadreze în anumite limite, în intimitate Meghan și Prințul Harry folosesc nume de alint.

Ce alinturi folosesc prințul Harry și Meghan Markle?

Dorind să îi atragă atenția logodnicei sale, în cadrul unui eveniment public, prințul Harry a folosit o formulă mult mai intimă, iar gestul său a fost surprins rapid de camerele de filmare. Prințul Harry își alintă viitoarea soție folosind o prescurtare a prenumelui acesteia, Meg. Diminutivul a fost catalogat ca fiind foarte delicat și drăguț.

Dacă prințul Harry i se adresează viitoarei soții folosind apelativul “Meg”, nici aceasta nu este mai prejos. O apropiată a cuplului britanic a dezvăluit că și Meghan Markle are o formulă specială pe care o folosește pentru a-și striga logodnicul, dar la care apelează doar atunci când sunt în intimitate, potrivit protv.ro. Mai exact, aceasta obișnuiește să îi spună “Haz”.

Prințul Harry și Meghan Markle urmează să se căsătorească în acest an, pe 19 mai, ceremonia fiind organizată la capela bisericii St. George, de la Castelul Windsor.

Sursa: avantaje.ro