Cel mai fidel bărbat după semnul zodiacal

Cel mai fidel bărbat după semnul zodiacal

-
//
18.07.2014

De ce oare pentru unii bărbați noțiunea de ”loialitate” se asociază practic cu ”robia”, iar alți reprezentanți ai sexului puternic, dimpotrivă, sunt gata să trăiască alături de aleasa inimii lor toată viața ? Astrologia ne va ajuta să clarificăm această problemă. Mamaplus.md relatează despre fidelitatea bărbaților din perspectiva astrologică, totodată, vom afla cum influențează poziția Soarelui, în momentul nașterii, atitudinea față de fidelitate.

Tradițional, precizăm că zodiile ”curate” sunt caracteristice persoanelor care sunt năsute în intervalul 1 – 18 a lunii, restul sunt influențate de zodiile anterioare sau precedente – atât din punct de vedere al caracteristicii personalității cât și al prezicerilor astrologice. Și acest fapt trebuie de luat în calcul.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cel mai fidel bărbat după semnul zodiacal

Bărbații născuți sub semnul Berbecului rămân fideli soției sau iubitei exact până în momentul în care le convine totul. Însă, atunci când femeia încetează să mai fie pentru el un sprijin de nădejde, îl dezamăgește ca personalitate sau începe să ceară de la el exagerat de mult, Berbecul se avântă în cătarea noilor pasiuni. De remarcat că în viața lui apare câte o ”prietenă” practic în fiecare sector al orașului și le vizitează regulat în conformitate cu un grafic.

Totodată, până când în bărbatul-Berbec vorbește doar ”fiziologia” soția lui nu va ști nimic. Însă, din moment ce va întâlni adevărata dragoste, va divorța imediat pentru că el, pur și simplu, nu poate trăi în două familii concomitent.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Cel mai fidel bărbat după semnul zodiacal

Bărbații născuți sub semnul Taurului, în principiu, nu sunt predispuși la adulter, pentru că pentru asta trebuie să schimbi ceva, însă lor le este atât de lene să se ocupe de așa ceva. Dar asta nu înseamnă că reprezentanții acestei zodii nu vor călcă niciodată pe ”stânga”. El va face acest lucru cu plăcere dacă cea care a pus ochiul pe el va căpăta reciprocitate din partea lui în mod nerușinat, activ și chiar agresiv.

În acest caz, nimic nu-l mai oprește – se va implica total. Și dacă-i va plăcea va pleca de la iubita lui chiar dacă au o relație îndelungată și poate chiar divorța de soție. De altfel, nu este sigur dacă pe mult timp. Așa că dacă bărbatul lângă care trăiți este Taur și țineți la relația dintre voi, fiți pregătită să-l lăsați să plece și să-l primiți înapoi. Pentru reprezentanții acestei zodii este foarte important să știe că există un loc unde sunt așteptați.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Cel mai fidel bărbat după semnul zodiacal

Bărbații născuți sub semnul Gemeni sunt, probabil, cei mai fluturatici din tot spectrul zodiacal. Se poziționează pe ei înșiși drept cel mai bun cadou care putea să apară în viața femeii. Gemenii sunt extrem de ilizibili în ceea ce privește relațiile, pentru ei, numărul iubitelor este înlocuit cu calitatea acestora, deoarece pentru ei este important doar procesul de cucerire și sexul care urmează.

Și chiar dacă bărbatul-Gemeni totuși se însoară, rar când acesta se limitează la o singură căsătorie pentru că-și dorește diversitate. Așa că, el nu se va rușina să-și aducă amantele în patul conjugal. De multe ori, motivul divorțului survine după ce lui i se incriminează trădarea. Apropo, reprezentanții acestei zodii, cu cât mai activ își înșală nevestele, cu atât mai regulat le scot din sărite cu scene de gelozie.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Cel mai fidel bărbat după semnul zodiacal

Tradițional se consideră că Racii sunt cei mai fideli bărbați din tot spectrul zodiacal. Însă, conform statisticii, și ei își mai înșală uneori nevestele. Este adevărat că ei nu colectează trofee amoroase și sexuale. În schimb își aleg o amantă alături de care rămâne pentru mulți ani, totodată, păstrându-și liniștea și pacea în familia oficială și are grijă ca soția să nu afle despre duplicitatea lui amoroasă.

Cel mai interesant lucru este că dacă soția bărbatului-Rac este liniștită, calmă și casnică, el își găsește o damă radioasă și rebelă, iar dacă jumătatea lui este impresionantă și activă – el își caută un ”colțișor liniștit” unde-și poate relaxa sufletul. Așa că dacă doriți să evitați aventurile soțului, încercați să fiți în ambele ipostaze.

Leu (23 iulie – 22 august)

Cel mai fidel bărbat după semnul zodiacal

Privind un bărbat-Leu poți să crezi că neapărat are amantă și că această personalitate creativă, pur și simplu, nu poate trăi fără adulter. Însă, în realitate, reprezentanții acestui semn zodiacal rar când se văd cu mai multe femei în aceeași perioadă.

Sexul accidental, fie din prostie sau beție – poftim, însă, de regulă, bărbatul-Leu nu va merge niciodată la un adulter planificat. Și asta pe fundalul lenei înnăscute și din dorința de a evita complicațiile suplimentare ce pot surveni. El mai degrabă va divorța de soție sau se va despărți de amanta, care a devenit prea sâcâitoare, decât să se întâlnească cu ea în taină. Iar dacă îi convine totul la femeia sa, el se conduce după principiul ”la bine, bine nu caut”.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Cel mai fidel bărbat după semnul zodiacal

Bărbații-Fecioară, rareori, se decid să-și înșele nevasta sau iubita. Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt mult prea corecți și sensibili, de aceea este greu să fie ademeniți cu o partidă accidentală de sex. Plus la toa te, în linii generale, acești bărbați își respectă soțiile și nu se decid să aibă o amantă permanentă. De altfel, dacă în sânul familiei se simt neînțeleși și ne luați în seamă, încep să se uite și după alte femei în căutarea ”iubitei ideale” pe care încercau să o vadă cu disperare în propria soție.

Bărbații-Fecioară divorțează rar. Un asemenea pas cardinal trebuie să fie influențat de mai mulți factori. Adică, ei pleacă doar dacă pierd toate componentele conjugale importante pentru ei. Apropo, de regulă, nici pe departe nu pleacă imediat la altă femeie pentru că percep divorțul ca pe un ”bilet la libertate” și ca pe o posibilitate de a începe viața de la capăt.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Cel mai fidel bărbat după semnul zodiacal

Bărbații-Balanță nici măcar nu încearcă să fie fideli. Ei înșală des și cu gust, iar urmările acestor randevuuri depind de abordarea bărbatului: fie că se distrează sau se mai îndrăgostește o dată. Dacă bărbatul-Balanță înșală din interes sportiv, el va face tot posibilul pentru ca soția lui să nu afle niciodată nimic. Și de regulă, ea într-adevăr nu știe nimic.

Însă, dacă el a fost captivat de sentimente noi, foarte calm lasă în trecut fosta parteneră și se aventurează într-un nou roman. De fapt, de regulă, bărbatul-Balanță nu pur și simplu își schimbă des femeile, în realitate, el este în căutarea acelui ideal alături de care ar vrea să trăiască toată viața. Uneori, aceste căutări devin sensul vieții lor.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cel mai fidel bărbat după semnul zodiacal

În pofida opiniei larg răspândite, nici pe departe nu toți Scorpionii sunt obsedați de sex. Ei mai degrabă sunt gurmanzi în acest domeniu decât amatori ai relațiilor întâmplătoare. De aceea, dacă alături de bărbatul-Scorpion este o femeie care-i satisface pe deplin toate necesitățile intime, el nu o va înșela. Cel puțin până când nu se va plictisi.

Așa că fidelitatea Scorpionului este în mâinile, precum și alte părți ale corpului, soției sau iubitei sale. Acești bărbați adoră să învețe arta sexului sau să o cunoască, plus la toate, nu suportă infidelitatea sau refuzul de la intimitate. Dacă aceste reguli sunt respectate, Scorpionul devine cel mai fidel din tot spectrul zodiacal.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cel mai fidel bărbat după semnul zodiacal

Bărbatul-Săgetător este un familist minunat, un prieten și soț credincios. Dar nu pentru că nu-și înșală soția ci pentru că toate relațiile trecătoare pentru el nu sunt decât încă o aventură amuzantă. De multe ori, pentru reprezentanții acestei zodii, sexul spontan este la același nivel cu călătoriile, hobby-urile creative și comunicarea cu prietenii, și nu are o importanță fundamentală.

În general, Săgetătorul este atras de relațiile accidentale atât timp cât acestea sunt pentru el o distracție, dar atunci când își pierde interesul pentru ele, el într-adevăr devine fidel. Nu reacționați la ”sindrofiile” lui, nu-l privați de încă o ”jucărie” și demonstrați-i cât mai des că este așteptat. Atunci va înțelege că atât de bine cum îi iese alături de dumneavoastră, nu-i va mai fi nicăieri.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Cel mai fidel bărbat după semnul zodiacal

Bărbatul-Capricorn își alege atât de minuțios consoarta încât ulterior, pur și simplu, consideră că ar fi irațional să o înșele. Adevărul e că până în momentul în care se căsătoresc, reprezentanții acestei zodii nu pot fi numiți parteneri fideli. Capricornul este într-o permanentă căutare a soției ideale, așa că le încearcă pentru această ”funcție” pe toate cele care, într-un fel sau altul, corespund concepțiilor sale despre frumos.

În schimb, după nuntă, puteți sconta pe fidelitatea lui, mai ales dacă aveți o poziție socială mai însemnată decât dânsul sau sunteți pe măsură să-l ajutați să-și construiască o carieră. Apropo, însuși Capricornul este deseori înșelat pentru că, în acest fel, partenera evadează de plictiseală. 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Cel mai fidel bărbat după semnul zodiacal

Bărbatul-Vărsător nu poate fi numit absolut fidel, însă, de cele mai multe ori el înșală nu fizic , ci moral. Adică fiecare soție sau iubită ulterioară este obligatoriu comparată cu precedenta, și nu se sinchisește să facă asta verbal. Așa că partenera bărbatului Vărsător va trebui să concureze cu o fantomă a trecutului.

Dacă totuși bărbatul-Vărsător își pierde capul într-o nouă iubire, el nu se va obosi să trăiască în două case, ci pur și simplu va pleca fără nici măcar a da explicații. Astrologii au chiar și o expresie specifică ”s-a rupt iubirea în stilul Vărsătorilor”, ceea ce înseamnă că relațiile au fost întrerupte brusc și fără explicații.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Cel mai fidel bărbat după semnul zodiacal

Bărbații-Pești au o atitudine deosebită față de fidelitate. Reprezentanții acestei zodii consideră că ei au dreptul să calce ”pe stânga” și că acest lucru nu fac decât să  consolideze căsnicia, însă, soțiile lor nu trebuie nici să dea motive de bănuială. Totodată, Peștii merg cu plăcere la trădare mai ales dacă ținta este o ființă modestă căreia îi poți suci cu ușurință mințile și trăi un roman neîmpovărător și necostisitor.

Totodată, soțiile trădătorilor nu pot fi numite nenorocite pentru că bărbații-Pește, în primul rând, se îngrijesc de bunăstarea soției și a întregii familii. Ei își ascund bine aventura și niciodată nu va da prioritate amantei când are ocazia să-și petreacă timpul alături de familie.

***

În concluzie, putem spune că cei mai fideli bărbați sunt Racii, Fecioarele și Capricornii. Deși, evident, fiecare regulă are și excepțiile ei. Pentru că caracterul individului nu este determinat doar de poziția Soarelui în momentul nașterii, dar și de poziția altor planete. Așa că putem întâlni bărbați foarte fideli din zodia Gemeni și Balanță, dar și fustangii fără pereche născuți sub semne zodiacale care-i cataloghează drept cei mai fideli.