A cerut-o in casatorie de mai multe ori, dar in ziua nuntii i-a lasat pe toti fara cuvinte

A cerut-o in casatorie de mai multe ori, dar in ziua nuntii i-a lasat pe toti fara cuvinte

-
//
19.08.2015

O tanara care a fost parasita cu doar o ora inainte de nunta si-a facut publica sfasietoarea poveste.

A cerut-o in casatorie de mai multe ori, dar in ziua nuntii i-a lasat pe toti fara cuvinte

Intr-o scrisoare pentru The Guardian, Cyndi Maisonneuve a relatat cum decizia logodnicului sau de a anula nunta a cazut ca trasnetul cu doar o ora inaintea ceremoniei care ar fi trebuit sa aiba loc pe o plaja din Hawaii.

“A intrat in camera si mi-a spus ca trebuie sa stam de vorba. Plangea. Credeam ca este emotionat de evenimentul pe care urma sa-l traversam impreuna. Brusc a spus: nu cred ca pot sa fac asta. Stateam si ma uitam prostita la el cu valul prins in par. Omul asta – care ar fi trebuit sa fie barbatul vietii mele – ma anunta ca vrea sa anuleze nunta cu doar o ora inainte sa ne unim destinele pe plaja pe care o alesesem de comun acord. Nici nu am mai intrebat de ce. I-am spus sa plece”, povesteste tanara carei i-au trebuit sase ani sa-si revina dupa deceptia provocata de barbatul pe care il considera cel mai bun prieten si care o ceruse de mai multe ori in casatorie pana la nefericitul incident.

Se cunoscusera cu doi ani inainte la un meci de baseball. Dupa nici sase luni i-a spus ca vrea s-o duca la altar. L-a respins pentru ca avea doar 23 de ani si i se parea ca nepregatita pentru un asemenea pas. A mai trecut un an si jumatate, timp in care a asaltat-o cu nenumarate cereri. A acceptat pentru ca, in cele din urma, sa priveasca de la geam, speriata, umilita, socata si strivita sufleteste, cum sora sa merge pe plaja si anuleaza ceremonia sub privirile stupefiate ale invitatilor. “Mi-a sfasiat inima pur si simplu. A plecat si nu s-a mai intors vreodata”, a mai povestit Cyndi Maisonneuve. A aflat in cele din urma si motivul de baza care l-a determinat sa o ia la sanatoasa: nu voia copii. Au trecut sase ani, are de ceva timp un alt iubit si spune ca se simte “reparata” sufleteste.

Sursa: acasatv.md