Chipsuri sănătoase pentru toată familia

Chipsuri sănătoase pentru toată familia

-
//
24.07.2017

Suna incredibil, dar este adevărat! Chipsurile, snacks-urile și tot felul de biscuiți, care au un conţinut ridicat de sare, grăsimi, zaharuri şi calorii, pot fi înlocuiți cu încredere pe produse naturale și pline de vitamine. Acum, pe piață puteți găsi snacks-uri de mere sănătoase, produse sub brandul autohton FRUX.

Chipsuri sănătoase pentru toată familia

Snacks-urile sunt pregătite din mere ecologic pure, crescute în livezile Moldovei. Tehnologia de producere presupune deshidratarea delicată a merelor la temperaturi joase, care permite păstrarea vitaminelor, aromei şi gustului natural de mere.

Un pachețel de snacks-uri de 35 grame echivaleaza cu conţinutul a 350 grame de mere proaspete. Feliuțele crocante conțin vitamina C, E și o cantitate mare de fibre naturale. Chipsurile din mere nu conțin conservanți, culori artificiale sau îmbunătățitor de gust.

Aceste produse au puține calorii, de aceea sunt potrivite pentru persoanele care nu își doresc adauge kilograme în plus.

Chipsuri sănătoase pentru toată familia

Gama FRUX cuprinde trei tipuri de chipsuri de mere: cu aromă de scorțișoară, vanilie și măr verde natural.

Aceste produse sunt perfecte pentru toată familia, inclusiv pentru cei mai mici membri de 2 anișori. Snacks-urile din mere potolesc foamea și le putem lua cu noi în călătorie, la şcoală sau la serviciu. De asemenea, pot fi utilizate ca ingredient suplimentar la prepararea deserturilor.

Chipsuri sănătoase pentru toată familia

Chipsurile de mere de la FRUX pot fi găsite în majoritatea magazinelor din țară.

Sursa: Mamaplus.MD