mamaplus

Ciara e însărcinată! Artista va deveni mamă pentru a patra oară

-
//
09.08.2023

Ciara e din nou însărcinată! Artista va deveni mamă pentru a patra oară, și va aduce pe lume cel de-al treilea copil al lui Russell Wilson. Cum a dat vestea cântăreața în vârstă de 37 de ani din “How We Roll”s.

mamaplus

Ciara a anunțat astăzi pe Instagram că așteaptă al treilea copil cu Russell Wilson, ceea ce înseamnă că va deveni mamă pentru a patra oară. A dat vestea fanilor ei într-un mod inedit, printr-un video pe care l-a făcut public pe propria pagină de socializare, scrie spynews.ro.

Ciara, mamă pentru a patra oară

În cursul zilei de ieri, Ciara a dezvăluit că este însărcinată, așteptând al patrulea copil, al treilea cu fundașul echipei Denver Broncos. Celebra artistă a dat vestea emoționantă fanilor săi, și anume aceea că se pregătește să devină din nou mamă, prin intermediul unui videoclip publicat pe Instagram, filmat de starul NFL în timpul călătoriei aniversare a cuplului în Japonia, luna trecută.

Wilson și Ciara, care s-au căsătorit în iulie 2016, sunt părinți ai prințesei Sienna Wilson, în vârstă de șase ani, și ai lui Win Harrison Wilson, în vârstă de trei ani. Ciara este și mama lui Future Zahir Wilburn, în vârstă de nouă ani, din relația ei anterioară cu rapperul Future.

Cum se simte Ciara de cânt e însărcinată pentru a patra oară

Potrivit presei internaționale, care a citat o sursă din anturajul artistei, Ciara se simte extrem de bine în timpul celei de-a patra sarcini, și chiar a rămas foarte activă.

 

„Ciara a lucrat și a călătorit de-a lungul sarcinii. A filmat videoclipul „How We Roll” în timp ce era însărcinată”, a spus sursa. „Ea a dansat pe platou toată ziua. Este uimitor câtă energie are când este însărcinată. Este una dintre acele mame care are energie pe toată durata sarcinii. Întotdeauna își numește viața haos organizat, dar este un haos organizat care o duce la un alt nivel. Îi place să fie mamă, așa că asta îi place să facă. Asta și-a dorit ea dintotdeauna, la fel și Russ. Întotdeauna și-au dorit mulți copii.”