mamaplus

Cristina Gheiceanu își va boteza fiica în acest weekend

-
//
31.10.2019

Deși este stabilită în Elveția de câțiva ani buni, Cristina are totuși cei mai mulți admiratori acasă, în Moldova. Bloggerița și prezentatoarea TV își ține la curent urmăritorii cu cele mai importante evenimente din viața sa, iar de curând a anunțat că urmează să organizeze botezul fiicei sale.

Cristina Gheiceanu a venit cu câteva detalii despre eveniment, pe care îl va organiza acasă la soțul său, în România.

”Botezul va avea loc sâmbăta asta, pe 2 noiembrie. Abia aștept. Urmează să zburăm spre București vineri. Promit să postez ulterior și câteva poze de la botezul Adelei.”  

Cât despre ținuta micuței, Cristina spune că i-a fost cam greu să ia o decizie, pentru că fetița ea n-a prea purtat rochițe.

”Am cumpărat tocmai 5 rochițe pentru Adela. Ideea e că de când s-a născut, a îmbrăcat rochițe doar de două ori! Noi o îmbrăcăm doar în pijamale, că ne e comod așa. Până la urmă are o viață întreagă înainte să îmbrace rochii. În fine, din acestea 5 – una ne place. Oricum, e foarte haioasă în rochiță.”

Chiar dacă inițial, Cristina își dorea să-și țină fetița departe de ochii lumii, se pare că și-a mai schimbat viziunea între timp.

”Când o veți vedea pe Adela? Cred eu că va fi curând. Ovidiu, cel puțin, nu mai are răbdare. El crede că avem cel mai frumos și dulce copil din lume. Așa că, eu cred că pe profilul lui va apărea foarte curând.”

Cristina a mai menționat pe Instagram că se consideră o femeie norocoasă, pentru că părinții ei s-au mutat în Elveția și locuiesc la două blocuri distanță de casa ei. Astfel, are mereu parte de ajutorul mamei atunci când pleacă la prezentări de modă în alte țări.

Menționăm că Cristina Gheiceanu este căsătorită cu fotbalistul român Ovidiu Mendizov. Cei doi și-au oficializat relația în 2017, iar la începutul acestui an s-a născut fetița lor Adela.

mamaplus