mamaplus

Cum va fi vremea de Paște

-
//
13.04.2023

Vremea nu ne bucură de Paşte. Se pare că vom avea parte de ploi, cer noros şi temperaturi joase, mai ales în raioanele din nordul ţării.

mamaplus

Weekendul va începe cu temperaturi generoase, transmite publika.md.

Pentru vineri, 14 aprilie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează maxime de până la 19 grade Celsius, însă vremea se schimbă brusc de sâmbătă. 

Potrivit meteorologilor, vântul va sufla slab din vest, iar presiunea atmosferică va fi normală. Sâmbătă, temperaturile vor oscila între +4...+8 grade noaptea și între +10...+14 de grade ziua. În nordul ţării va ploua slab.

De Paște sunt așteptate ploi izolate în toată ţara. Maximele prognozate sunt de +14 grade Celsius, în centrul țării și în Capitală, unde va fi cel mai cald. Astfel că cei care au planuri să iasă la picnic cu familia de Paşte sau planifică să facă grătar în aer liber ar putea avea parte de surprize neplăcute.

De luni, vremea nu se va schimba, ploile fiind prognozate şi pentru începutul săptămânii viitoare. Astfel, meteorologii anunţă precipitații în mai multe regiuni ale ţării și maxime de +15 grade Celsius în sudul ţării.