mamaplus

Dana Rogoz, primele declarații despre botezul fetiței sale, Lia Elena. Ce fel de petrecere organizează actrița

-
//
18.06.2020

Pe 20 mai 2020, în plină pandemie de coronavirus, Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară. Fetele au ajuns bine acasă și acum se fac pregătiri intense pentru botez. Petrecerea Liei va fi una atipică, având în vedere restricțiile încă în vigoare.

Dana Rogoz a avut o sarcină ușoară și toată lumea i-a invidiat silueta perfectă pe parcursul celor nouă luni. Nașterea fetiței sale, care va fi botezată Lia Elena, nu a fost însoțită de nicio problemă, date fiind condițiile speciale impuse de pandemia COVID-19, iar Dana Rogoz este foarte fericită că nici din partea fiului ei nu a întâmpinat probleme. Vlad a primit-o foarte bine pe surioara lui.

„E foarte bun. Parcă a apărut surioara în viața lui ca să ne arate cât de bun e. Mi-a fost teamă, am așteptat momentul în care Vlad să fie echilibrat emoțional. (…) Prima reacție pe care a avut-o: a căzut în genunchi, a început să o mângâie, să o pupe, a început să strige la ceilalți: „e surioara mea”, a mărturisit Dana Rogoz.

Deși nu a oferit o dată exactă, Dana Rogoz a afirmat că evenimentul ar putea să aibă loc în august și petrecerea Liei va fi una atipică, mai ales pentru un cuplu de vedete. Nu va fi una cu fast, ci un eveniment restrâns, doar cu familia și prietenii foarte apropiați, dată fiind pandemia COVID-19, care nu dă semne să dispară.

Potrivit Danei, botezul micuței Lia Elena se va ține în aer liber, însă tot speră ca situația să se schimbe și să se relaxeze restricțiile.

„Mai așteptăm. Sincer, dacă nu se schimbă reglementările… Încă nu știm, s-ar putea poate spre august, dar vedem și cum se întâmplă așa, cum evoluează lucrurile. Dar dacă ar fi, ar fi probabil tot așa ceva la aer, cu prieteni foarte apropiați, adică nu cu mare tam-tam”, a declarat Dana Rogoz în cadrul unei emisiuni TV.