mamaplus

Decizia unei mame înainte de naștere: I-a cerut soțului să o salveze pe ea în locul copilului în caz de complicații

-
//
03.08.2023

O femeie și-a surprins soțul cu o cerere neașteptată înainte de a aduce pe lume cel de-al doilea copil al lor. Viitoarea mămică i-a cerut ca în caz de complicații să aleagă să o salveze pe ea, în locul bebelușului, scrie rotalianul.com.

mamaplus

Solicitarea aceasta ar putea părea egoistă și absurdă la prima vedere, însă femeia are motivele ei bine întemeiate.

Anabel Leon, care și-a împărtășit povestea pe platforma TikTok sub numele de utilizator @anabelmoralezz, a explicat că nu vrea ca celălalt copil al cuplului să rămână fără mamă. Acesta este motivul pentru care a insistat să fie prioritatea medicilor în timpul nașterii.

„Dacă sunt în travaliu și doctorul spune că trebuie să alegi între mine și copil, te rog, salvează-mă pe mine! Nu vreau ca Ethan să crească fără mamă și nici nu vreau ca tu să te ocupi de doi copii, singur, în timp ce plângi și după pierderea soției tale”, a declarat ea în videoclipul publicat.

Video-ul a fost filmat în sala de nașteri, în timp ce Anabel se lupta cu durerile nașterii, înainte de a-și aduce pe lume copilul.

Un cântec trist acompaniază filmarea, care a devenit virală, acumulând milioane de vizualizări într-un timp foarte scurt.

Povestea lui Anabel ridică numeroase întrebări etice despre deciziile care trebuie luate în momentele critice ale nașterii.

De asemenea, pune în discuție modul în care familiile se pot pregăti în avans pentru situații de urgență medicale, abordând astfel unele dintre cele mai grele subiecte cu care părinții se pot confrunta.