mamaplus

Delia, noi declarații despre refuzul de a avea copii: Sunt un stres

-
//
28.11.2023

Delia Matache a făcut noi declarații controversate despre refuzul de a-și asuma rolul de mamă. Artista a susține că o astfel de situație ar reprezenta „un stres de care nu scapi toată viața". Nu este pentru prima dată când vedeta și-a exprimat acest punct de vedere, asumându-și astfel și valul de critici.

mamaplus

Într-un podcast, Delia  a vorbit deschis despre reproșurile lansate în spațiul public la adresa sa, după primele declarații privind refuzul de a-și asuma rolul de mamă, scrie realitatea.net.

"Mama s-a obișnuit deja (cu ideea - N.R), ba chiar mi-a spus recent: Bravo, ai avut dreptate! (...) Eu cred că nu aș putea să stau real toată viața cu o grijă mare, enormă, pe umeri. Mi se pare că e o chestie care te schimbă foarte mult și o să ai un stres toată viața ta cu acel copil," a completat arstista. 

Delia a stârnit un val de reacții dure atunci când a mărturisit că nu își dorește urmași. Printre cei care au criticat-o s-a aflat și Cezar Ionașcu, el însuși un influencer controversat, indicat de mai multe ori drept un promotor al masculinității toxice, influențat de frații Tate.