mamaplus

Descoperă surprizele de Paște la Shopping MallDova: Promoții atractive și activități distractive pentru toată familia!

-
//
19.04.2024

Sărbătorile pascale sunt mai frumoase când sunt petrecute la Shopping MallDova, care promovează tradițiile într-un mod inedit și captivant.

În această perioadă, iepurașul de Paște aduce nu doar ouă colorate și dulciuri, ci și cele mai tentante promoții și oferte la produsele tale preferate. Este momentul perfect să-ți umpli coșul de cumpărături cu tot de ce ai nevoie pentru sărbători: de la noile colecții de haine și încălțăminte, la cadouri pentru cei dragi, decorațiuni, electrocasnice și totul pentru masa tradițională de Paște. 
 
În acest an, campania „SURPRIZE DE PAȘTI” vine cu cinci evenimente de neratat, la care poți participa gratuit:

1. De pe 27 aprilie până pe 10 mai, fiecare copil care vizitează Shopping MallDova va primi ouă de ciocolată chiar de la Iepurașul de Paște. Îl poți găsi la parterul centrului comercial între orele 17:00 și 20:00, în timpul săptămânii și între orele 14:00 și 17:00, în weekenduri, cu excepția zilei de 5 mai.

2. Pe 28 aprilie, la Atelierul de creație, copiii vor confecționa ouă de Paști din foi de ceară naturală. În cele trei sesiuni desfășurate între 15:00 și 18:00, fiecare copil va crea ouă din ceară, pe care le vor decora cu flori uscate, adăugându-le o notă de delicatețe și frumusețe. Aceste ouă vor îmbrăca masa de sărbători cu eleganță și vor putea fi folosite și ca lumânări, aducând în case o atmosferă plină de bucurie și căldură.

3. Pe 7 mai, de la ora 18:00, cei mai curajoși copii sunt invitați să devină eroii din „Misiunea secretă de Paște”. Alături de personajele preferate din povești, aceștia vor fi parte dintr-o aventură misterioasă, iar jocuri și probe neașteptate îi vor provoca să exploreze soluții ingenioase pentru a rezolva misiunea secretă.

4. Pe 8 mai, între orele 16:00 și 18:00, așteptăm copiii la Atelierul de Paște, unde vechea tradiție de decorare a ouălor prinde viață! Copiii sunt invitați să se bucure de momente magice în timp ce ornamentează ouă transparente cu elemente decorative din pene, iarbă, flori, pietricele și multe altele. În cadrul atelierului, micuții vor avea ocazia să exploreze diferite tehnici și materiale și să-și dezvolte abilitățile artistice.

5. Pe 9 mai, de la ora 18:00, la spectacolul interactiv „Happy Easter in Wonderland”, cei mici, alături de Ghemulețe de Lână, intră în acțiune pentru a salva Paștele, aflat într-un mare pericol și care are nevoie de superputerea fiecărui copil.

Pe lângă evenimentele inedite, la Shopping MallDova găsești o gamă variată de activități distractive pentru întreaga familie, o experiență memorabilă și satisfăcătoare și oferte speciale pregătite de comercianți, cu ocazia sărbătorilor de Paște.

După o tură de shopping, poți să faci o pauză și să te delectezi cu deliciile gastronomice oferite de restaurante și de cafenelele din zona food-court. Indiferent dacă ești în căutare de bucate tradiționale, din bucătăria internațională sau de gustări rapide între sesiunile de cumpărături, vei găsi întotdeauna ceva care să-ți satisfacă poftele.

De Paște, te așteptăm cu oferte speciale și o gamă variată de activități distractive pentru întreaga familie, doar la Shopping MallDova.