mamaplus

Deși spunea că nu vrea să mai rămână gravidă, Anca Serea se pregătește de a șaptea sarcină

-
//
11.10.2021

Anca Sînă Serea se gândește și la cel de-al șaptelea copil. Deși are o problemă de sănătate cu care se confruntă în ultima vreme, vedeta spune că ia în calcul să rămână gravidă pentru a șaptea oară. Anca trece printr-o perioadă mai dificilă din cauza unei anemii de care suferă, însă după ce se tratează ea ia în calcul să rămână gravidă din nou.

Mama a șase copii a oferit de curând un interviu, unde a dezvăluit faptul că își dorește să devină mamă pentru a șaptea oară, însă trebuie să-și rezolve anemia de care suferă. Vedeta spune că îi plac foarte mult copiii, iar acest lucru ar determina-o să facă acest pas, indiferent de obstacole.

„Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Nu e nimic senzațional, am o anemie, o problemă de sănătate, dar sunt convinsă că totul se va rezolva. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine”, a declarat Anca Serea.

Menționăm că anterior în presă au apărut zvonuri precum că Anca ar fi din nou însărcinată, internauții observând burtica ei ușor proeminentă. Ea a negat însă toate aceste speculații și a mărturisit că a pus pe ea câteva kilograme în ultima perioadă.

mamaplus