mamaplus

Detalii șocante în cazul minorei violate de propriul tată, la Hîncești: Mama fetei a știut despre abuzurile soțului

-
//
06.03.2024

Au fost publicate detalii șocante din sentința pronunțată de magistrații Judecătoriei Hîncești în privința unui bărbat de 41 de ani, condamnat la 20 de ani de închisoare, care timp de trei ani își viola fiica minoră. Potrivit materialelor dosarului, deși mama fetei a știut despre faptul că fata este agresată sexual, aceasta a refuzat să o ajute.

mamaplus

Fiind audiată, fata a declarat că prima dată a fost violată de tatăl său în decembrie 2021, când avea doar 13 ani. În acea zi, inculpatul s-a certat cu soția care a plecat de acasă. Astfel, acesta și-a luat fiica și a dus-o în dormitor, unde a obligat-o să întrețină un raport sexual, scrie deschide.md.

El m-a dezbrăcat, m-a pus pe spate, m-a dezbrăca de pantaloni şi de lenjeria intimă, eu îi ziceam să mă lase în pace, el nu a renunţat şi m-a dezbrăcat”, a declarat fata.

Peste câteva zile, situația s-a repetat. Fata l-a amenințat că îi va povesti totul mamei sale, însă ultimul nu a reacționat. Astfel, minora a mers la mama sa după ajutor.

Când i-am zis mamei despre asta, ea a spus să facem ce vrem”, a adăugat fata.

Potrivit minorei, în toți cei circa trei ani, ea era agresată sexual până la 3 ori pe săptămână.

Și asistentul social, care a avut grijă de minora după ce cazul a ieșit la iveală, a declarat în instanță că în urma discuțiilor cu mama fetei, aceasta i-a confirmat că a cunoscut despre abuzurile soțului, însă a refuzat să-și ajute fiica.

La fel, mătușa fetei, în familia căreia aceasta a fost inițial plasată, s-a dezis de nepoată, motivându-și decizia prin faptul că aceasta „a făcut familia de rușine”. Astfel, fata a fost plasată într-un centru maternal.

Amintim că zilele trecute Procuratura Generală a anunțat despre condamnarea la 20 de ani de închisoare a unui bărbat, care în perioada anilor 2021-2023 își viola fiica minoră. Fiind audiat, acesta nu și-a recunoscut vina.