mamaplus

Doi băieți au salvat viața unui copil care a fost la un pas să moară înecat

-
//
06.07.2023

Doi băieți din Michigan, SUA, au devenit eroi după ce au salvat de la înec un copil de 7 ani, care ajunsese pe fundul unei piscine.

mamaplus

Cei doi copii, Noah în vârstă de 12 ani și Weston în vârstă de 8 ani, au intervenit în momentul în care mezinul, Griffin, nu a mai putut să iasă la suprafață, transmite ȘtirileProTV.ro.

Noah și Weston au sărit în piscină și au înotat până la copil, apoi l-au scos din apă, a povestit șeriful Christopher Swanson.

Acesta a declarat că băiatul era albastru la față și nu respira. Mama s-a l-a resuscitat până paramedicii au ajuns la ei. Griffin a fost transportat de urgență la un spital local.

Băiatul s-a refăcut complet, iar după 36 de ore a fost externat.

"Au fost doi eroi care au văzut asta și, fără ca nimeni să știe, au sărit în piscină, l-au luat pe copilul de 7 ani și l-au târât într-o parte. Iată cea mai bună parte - cei doi salvatori au 12 și 8 ani", a mai spus șeriful care le-a dat copiilor câte o insignă, un pachet de cărți și câte 100 de dolari.

"Majoritatea eroilor nu poartă capă și așa sunt și acești băieți. Fără ei, el nu ar fi stat acum aici. Au făcut un lucru eroic", a spus bunicul lui Grifiin.

Weston a declarat că a făcut ceea ce a considerat că trebuie făcut și că nu își dorea să vadă pe cineva pierzându-și viața.