mamaplus

Doi tineri au violat o tânără cu dizabilități mintale. Pedeapsa primită

-
//
20.03.2024

Un tânăr a fost condamnat la șapte ani de închisoare, iar un alt tânăr a fost condamnat la opt ani de închisoare după ce au violat o tânără de 18 ani care suferă de o maladie psihică. Procurorii nu sunt de acord cu sentința și o vor contesta cu apel, din motivul blândeții pedepsei.

mamaplus

Potrivit Procuraturii Generale, totul s-a întâmplat pe 17 septembrie 2023 într-o localitate din nordul R. Moldova, când cei doi inculpați, fiind în stare de ebrietate alcoolică, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale, în urma înțelegerii prealabile, sub pretextul consumului de bere, au ademenit-o pe tânăra de 18 ani, transmite Știri.md.

După ce au consumat bere, bărbații, cunoscând că victima suferă de o maladie psihică care îi limitează capacitatea deplină de a-și da seama de acțiunile efectuate în privința sa și să le dirijeze, precum și prin constrângere fizică și psihică, exprimată prin aplicarea multiplelor lovituri cu palma în regiunea feței și amenințarea cu omor, forțat au dezbrăcat-o și au violat-o.