mamaplus

Eva Măruţă debutează în actorie cu un rol principal. În ce film va juca

-
//
04.09.2023

Mezina familiei Măruţă a primit primul ei rol de film. Va fi protagonista într-o producţie Vidra Productions.

mamaplus

Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, își va face debutul în lumea actoriei la doar 7 ani! Micuța va ocupa rolul principal în noul film produs de Vidra Productions, denumit „Tati part-time”. Această comedie aduce în prim-plan povestea unui tată ce încearcă să îmbine cariera sa cu responsabilitățile parentale. Alături de Eva în distribuție se află și alți actori talentați.

„Vidra Productions anunță o comedie nouă pentru părinți cu Alex Bogdan și Eva Măruță în rolurile principale”, este mesajul transmis de Matei Dima, alias Bromania, și de Eva Măruță, pe conturile lor de Instagram. Primele informații despre film au fost publicate deja și pe pagina oficială de Facebook a viitorului proiect. „Tati part-time urmărește relația dintre Iustin (Alex Bogdan), un avocat tânăr al cărui viitor promițător este dat peste cap de o vizită neașteptată de la fina lui, Maya (Eva Măruță)”, este rezumatul filmului. 

Filmul reprezintă debutul cinematic regizoral al Letiției Roșculeț, bazat pe un scenariu scris de ea și de Matei Dima. Din distribuția filmului „Tati part-time” mai fac parte și Doina Teodoru, Mihaela Teleoacă, Nelu Cortea, Alexandru Ion și Raluca Aprodu. 

sursa