Ziua de naștere a Anastasiei – câștigătoarea concursului ”Omagiatul lunii” (decembrie)

Ziua de naștere a Anastasiei – câștigătoarea concursului ”Omagiatul lunii” (decembrie)

-
//
11.12.2014

Concursul ”Omagiatul lunii”, devenit deja tradițional pe site-ul Mamaplus.MD, continuă să dăruiască clipe de neuitat câștigătorilor. De data aceasta, pe 3 decembrie, Anastasia Potînga a împlinit 3 anișori. Anume fotografia acestei fetițe minunate a acumulat un număr maximal de voturi. Micuța nici nu și-a putut imagina, ce petrecere de zile mari o așteaptă în calitate de cadou la ”Muz Cafe”! Cum a fost la petrecere ne spune mama omagiatei, Irina Șerbinscaia.

Ziua de naștere a Anastasiei – câștigătoarea concursului ”Omagiatul lunii” (decembrie)

Ziua de naștere a Anastasiei – câștigătoarea concursului ”Omagiatul lunii” (decembrie) Irina, ați crezut în victorie atunci când ați postat fotografia pe site-ul Mamaplus.MD?

Nici nu ne-am gândit! Am participat pentru prima dată la un concurs similar și aveam o dispoziție sceptică. Totul a început de la aceea, că în primele zile ale lunii noiembrie am auzit reclama la un post de radio, adică la acel moment, concursul se desfășura deja de câteva zile. Am decis și noi să ne încercăm norocul. Inițial, nu am avut mari speranțe, însă mai aproape de final am înțeles, că avem toate șansele să învingem. Suntem foarte bucuroși, că prima experiență s-a soldat cu succes!

Ziua de naștere a Anastasiei – câștigătoarea concursului ”Omagiatul lunii” (decembrie) Cum a fost petrecerea? Omagiatei i-a plăcut?

Sărbătoarea a plăcut tuturor fără excepție! Omagiatei nu i-am spus nimic până în ultimul moment, am vrut să-i facem o surpriză. Ea desigur știa că va fi ziua ei de naștere, însă nu știa ce o așteaptă. Noi am invitat toți prietenii Nastei – copii cu care ea prietenește la grădiniță și pe cei, cu care se joacă în curte. Când a văzut toți oaspeții a avut un ocean de emoții! Anume așa trebuie să fie o sărbătoare pentru copii, cu mulți copii, și nu doar maturi, cum se întâmplă deseori.

Ziua de naștere a Anastasiei – câștigătoarea concursului ”Omagiatul lunii” (decembrie) De ziua de naștere trebuie să se realizeze toate visele. Ale lui Nastea s-au realizat?

Desigur! Pentru fiica noastră sărbătoarea este atunci, când răsună muzică și când invitații sunt distrați de clovn, ambele dorințe au fost luate în calcul. Noi când mergeam la alte sărbători pentru copii, unde nu erau clovni, ea mereu spunea cu încredere ”La ziua de naștere a Nastei vor fi clovni!”. Acest personaj îi place foarte mult. La petrecere a fost și un animator, care a organizat pentru copii o mini-discotecă. La trei ani încă nu putem cânta, iar la dansat noi suntem primii. Nastea doar aude muzica, și imediat începe să se miște sub ritmuri. Pe parcursul a trei ore, cât a durat programul, copiii au fost ocupați cu jocuri, concursuri, dansuri și au fost foarte mulțumiți! Apropo, unul din indicatorii, că sărbătoarea a fost pe cinste -sunt cadourile, pe care le-am desfăcut abia acasă. Eu îmi făceam griji, că copilul va fi curios, că va începe să studieze cadourile și nu va atrage atenție la sărbătoare. Totul însă a fost atât de interesant și variat, încât cadourile au așteptat de o parte. Seara însă nu ne-am culcat până când nu am desfăcut și nu am studiat toate cadourile.

Ziua de naștere a Anastasiei – câștigătoarea concursului ”Omagiatul lunii” (decembrie) Noi am nu v-am dezamăgit? Dar vă rog să ne răspundeți sincer.

Sărbătoarea a depășit orice așteptare! Noi nici nu ne-am putut imagina, că totul va fi la un așa nivel. Este foarte important, că nu doar omagiata s-a veselit, dar și copiii invitați. Ziua de naștere a reușit, lucru pentru care îi mulțumim mult site-ului Mamaplus.md. Totul a fost fantastic!