mamaplus

Fetiță de 2 ani cu insuficiență respiratorie a zăcut pe podeaua grădiniței câteva ore. Nimeni nu i-a acordat ajutor

-
//
12.10.2023

O copilă de 2 ani și cinci luni a zăcut pe podeaua grădiniței timp de câteva ore, fără ca personalul să îi acorde ajutor medical. Micuța mergea la o instituție preșcolară privată din sectorul 6 al Bucureștiului.

mamaplus

Conform părinților, s-a întâmplat pe 22 septembrie, între 15:30 și 17:45, notează Libertatea. Micuța a fost preluată la spital și internată, iar mama ei a relatat pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat.

Femeia are două gemene și susține că nimeni nu a sunat-o când una dintre fetițe s-a simțit rău. Medicii au conectat copila la oxigen și aerosoli.

„Privind înregistrările video am observat că, după ora 15:30, copilul a zăcut pe jos la orizontală, doar se mai târa puțin dintr-un loc în altul, timp în care ceilalți se jucau voioși în jurul ei”, a relatat femeia pe rețelele de socializare.

Din spusele mamei administrația grădiniței i-a promis să revină cu o reacție, lucru grădiniței i-a promis că va reveni cu un punct de vedere, lucru care nu s-a mai întâmplat. Familia a depus o plângere la Poliție, iar oamenii legii au deschis dosar penal.