mamaplus

Fiica lui Sasha Lopez și a Xeniei Piciughin are peste 45 de zboruri la activ, la doar 3 ani. „E normalitatea ei”

-
//
01.08.2023

Hipnoterapeuta Xenia Piciughin, soția solistului Sasha Lopez, a dezvăluit în exclusivitate pentru UNICA.ro că fiica lor, Ama, are deja peste 45 de zboruri la activ, la doar 3 ani. Ne-a spus ce provocare întâmpină cel mai adesea în avion și cum o gestionează, dar și de ce Sasha nu este încă pregătit pentru cel de-al doilea copil, scrie unica.ro.

mamaplus

Sergiu Istrati, cunoscut publicului drept Sasha Lopez, și soția lui, Xenia Piciughin, formează un cuplu din primăvara anului 2018 și s-au căsătorit în august 2019. S-au logodit după doar 8 luni de relație, iar în decembrie 2019 au devenit părinții unei fiice, Ama. Într-un interviu exclusiv, Xenia Piciughin ne-a dezvăluit de la ce mai apar conflicte între ea și Sasha, dar și ce iubește cel mai mult la artist.

Fiica lui Sasha Lopez și a Xeniei Piciughin are peste 45 de zboruri la activ, la doar 3 ani

Dintre tine și Sasha, cine petrece mai mult timp pe telefonul mobil?

 

Sasha, desigur. El e artist, are fane, trimite mesaje, el stă cu adevărat mai mult. Nu s-a ajuns niciodată la ceartă, însă a fost un subiect de conflict. Cumva, când e timpul lui să stea cu copilul și văd că stă pe telefon, acolo intervine conflictul. Mai apare o discuție, dar nu s-a ajuns niciodată la ceartă.

Ce părere ai despre rețelele sociale? 

Ca orice instrument, e important cine îl folosește și cum. Pentru mine, este o platformă în care pot să învăț lucruri, de aceea am o părere foarte bună. De asemenea, poate fi distructivă, însă problema nu este la rețeaua socială, ci la cei care o folosesc.

Dar despre aplicațiile de control parental? 

Mi se par utile, evident că o să încercăm să-i oferim o bază cât mai bună în acești 7 ani de acasă. Un dublu control nu strică, însă, având în vedere că trăim într-o societate în care există diferite lucruri (n.red.: pozitive și mai puțin pozitive). Da, cu siguranță o să apelăm și noi la astfel de lucruri.

Ce provocări ați întâmpinat în călătoriile cu Ama și cum le-ați depășit? 

Într-adevăr, Ama are mai mult de 45 de zboruri la activ, la ai ei 3 ani. Primul an a fost cel mai ușor să călătorim cu ea, fiindcă alăptam exclusiv și era foarte confortabil, făceam aceleași chestii pe care le făceam și acasă. Acum, provocarea este să o distrăm în avion. Încercăm să nu apelăm la desene. Atunci intervin mama, tata, cărțile și jucăriile. Mereu cărăm saci de jucării după noi. Cam asta ar fi. În rest, având în vedere că noi călătorim cu ea de când era foarte mică, e în zona ei de confort, e normalitatea ei și a noastră. Adevărul e că nu prea întâmpinăm greutăți.

Dintre tine și Sasha, cine este polițistul bun și cine este cel rău? 

Credeam că o să fie invers, dar eu sunt polițistul bun, eu sunt mama aia permisivă, el este polițistul, nu pot să zic rău, el este cu limitele, eu cu iubirea, și ne completăm frumos, ne echilibrăm. 

Cum depășesc Xenia Piciughin și Sasha Lopez încercările din cuplu

Ce faceți când aveți opinii diferite? 

Discutăm mult, dar nu prea avem opinii diferite. De obicei, înainte să luam o decizie discutăm foarte mult, mai ales când e vorba de copil. Mergem în fața lui cu o decizie unică, ca o singură entitate. 

Vă mai doriți al doilea copil? 

Eu da, el nu, și cred că o să mai facem unul (n.red.: râde), sper să nu vadă interviul ăsta. Zice că a fost greu, dar eu sunt cea care o culcă, care o alăptează, deși și el m-a ajutat extrem de mult. Cred că îi este dor și de mine, ca soția lui full time, să facem lucruri împreună. Noi ne-am dedicat foarte mult creșterii copilului. Abia acum ne recăpătam libertatea și vrem să profităm de ea. Când ne săturăm de ea, mergem la următoarea etapă. Nu sunt de acord cu „mai fă repede unul ca să scapi”. Nu vrem să scăpăm, vrem să ne bucurăm, să savurăm la fel cum am făcut și cu primul copil.

Ce iubești cel mai mult la Sasha? 

Blândețea lui și modul în care știe să-și arate iubirea. Nu îi este frică să fie vulnerabil, deschis și sincer. E un om foarte iubitor. Astăzi a uitat să pornească televizorul pentru cățel și s-a întors din alt sector să-i pornească televizorul. Cine mai face asta?