mamaplus

Geta Burlacu, exclusă de pe lista artiștilor care vor evolua la concertul din PMAN, organizat de Guvern, după un live cu Ceban

-
//
24.08.2023

Geta Burlacu a fost exclusă de pe lista artiștilor care vor evolua la concertul din 27 august, organizat de Guvernul Republicii Moldova. Se pare că ministrul Culturii, Sergiu Prodan, a luat această decizie după ce cântăreața a apărut alături de primarul Ion Ceban într-un live publicat de edil pe Facebook. „Mai puțin să te cătăi cu Vanea prin avtobus”, i-a scris acesta artistei.

mamaplus

„Deci, a început istoria de la postarea mea despre nevoia de transport pentru suburbia în care locuiesc de aproximativ 10 ani, Dumbrava”, a scris Geta Burlacu pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md

Potrivit artistei, când a aflat de proiectul Primăriei Chișinău pentru transportul destinat suburbiilor, a apelat la Ion Ceban. 

„Am adunat semnături de la locuitorii Dumbravei şi Mugurel. A fost primarul şi împreună cu vecinii am urcat în autobuz să vedem traseul. Ni s-a promis că în scurt timp va fi pornită o rută Chişinău-Dumbrava. În sfârşit atâta lume, inclusiv părinții mei pensionari şi copiii mei se vor bucura de transport public, care îi va duce spre Chişinău”, scrie cântăreața. 

Aceasta a adăugat că totul ar fi fost bine dacă ieri-seară, 23 august, ea nu ar fi aflat că a fost eliminată din lista interpreților care vor cânta pe 27 august cu ocazia Zilei Independenței.

„Mai puțin să te cătăi cu Vanea prin avtobus”, acesta este mesajul pe care interpreta l-a primit de la ministrul Culturii, Sergiu Prodan, adăugând: „De cântat mai cântăm noi! Hai să facem oamenilor bine”.