mamaplus

Isteria Barbie: Adolescentele au început să-și facă operații estetice

-
//
03.08.2023

Provocări extreme, nebunia Barbie a isterizat planeta și are în spate o realitate sumbră. Multe tinere care vor să aibă trupul perfect apelează la cabinete medicale clandestine. Agențiile de modă internaționale vor să schimbe tiparele cu care ne-au obișnuit. Acum, modelele sunt unele care poate că în urmă cu minim 10 ani nici nu se gândeau să ajungă pe podiumul unei case de modă.

mamaplus

Sute de tinere au fost mutilate în cabinetele clandestine, unde au fost făcute operații în condiții improprii. Medicul estetician Adina Alberts povestește că mai multe tinere i-au semnalat că în urma unor operații estetice au ajuns să aibă probleme grave de sănătate, transmite realitate.net.

"Mereu primesc poze cu tinere sau mămici de tinere, fețe, mă întreabă dacă pot să-și facă ceva și când o întreb ce vârstă are, 16 ani. Vreau să încep de acuma ca nu cumva să se întâmple ceva...Un chip minunat la 16-18 ani, este stresată și ea trebuie să se schimbe și neaparat că ea a rămas singura din clasă neoperată".

O isterie a fost declanșată la nivel mondial, după ce filmul Barbie, cu Margot Robbie și Ryan Gossling în rolurile principale a bătut record după record. Producția a strâns peste 200 de milioane de dolari în box office, după doar cinci zile de la apariție.

Isteria a ajuns și în România, unde nume celebre s-au costumat în celebra păpușă și au postat imaginile pe rețelele sociale. Loredana Groza și Adelina Pestrițu sunt doar două dintre vedetele care au adoptat stilul Barbie.