Jana Friske nu mai are bani pentru tratament

Jana Friske nu mai are bani pentru tratament

-
//
05.08.2014

La ora actuală, Jana Friske urmează un curs de reabilitare după tratamentul experimental. Interpreta se odihnește la Iurmala împreună cu familia. Potrivit presei, pentru a se însănătoși definitiv, vedeta mai are nevoie de un curs de tratament foarte costisitor, iar bani pentru a-l urma nu-i ajung.

Jana Friske nu mai are bani pentru tratament

Recent, în cadrul unui concert pe care l-a susținut la Iurmala, Grigorii Leps, chiar de pe scenă, a rugat spectatorii să colecteze bani pentru tratamentul Janei Friske care suferă de cancer. Însuși artistul a scos din buzunare toți banii pe care îi avea la el, i-a transmis prietenului său – Andrei pentru ca acesta să-i dea familiei Janei. Și onorarul câștigat la acest concert, de asemenea, Leps l-a oferit pentru tratamentul interpretei.

Potrivit publicației ”Komsomoliskaia pravda”, care face trimitere la spusele lui Grigorii Leps, Janei Friske nu-i este deloc vesel. Acum, artista se odihnește cu familia la Iurmala, unde a și întâlnit-o Leps. Ultimul a remarcat că în discuții, Jana nu s-a plâns de nimic, însă, prietenii lor comuni i-au povestit că acum vedeta este într-o situație complicată – banii sunt insuficienți, deși rudele Janei Friske nu vor să afișeze acest lucru.

Reamintim că de îndată ce s-a aflat că Jana Friske suferă de cancer cerebral. Primul canal de comun cu ”Rusfond” a organizat o campanie de colectare de surse financiare pentru tratamentul interpretei. Din toată țara s-a reușit colectarea a 70 de milioane de ruble. O treime din aceste surse au fost transferate de ”Rusfond” la clinicile din Germania și New-York, unde interpreta avea datorii pentru tratament, de asemenea, din aceeași bani a fost achitat tratamentul urmat în Los Angeles.