Jennifer Lopez şochează! A fost abuzată de foştii iubiţi

Jennifer Lopez şochează! A fost abuzată de foştii iubiţi

-
//
30.10.2014

Este una dintre cele mai dorite şi mai de succes dive din industria muzicală şi pare o femeie extrem de puternică. Iată însă că viaţa lui Jennifer Lopez nu este numai lapte şi miere. Aceasta a publicat o carte autobiografică „True Love”, care J Lo povesteşte că a fost abuzată de foştii iubiţi!

Jennifer Lopez şochează! A fost abuzată de foştii iubiţi

„Niciodată nu am avut un ochi vânăt sau vreo buză spartă, dar m-am simţit abuzată într-un fel sau altul: mental, emoţional, verbal!”, sunt cuvintele divei.

Cartea descrie în amănunt numeroasele urcuşuri şi coborâşuri din viaţa ei sentimentală, dar dezvăluie şi adevăratele motive ce au stat la baza divorţului de celebrul Marc Anthony.

„A început ca o joacă, un fel de jurnal pe care l-am ţinut de-a lungul anilor. Dar s-a trabsformat în altceva. Am început să citesc acele pagini şi mi-am dat seama că asta m-a ajutat să înţeleg multe lucruri care mi s-au întâmplat. Nu voi spune niciodată lucruri clare despre fostele mele relaţii, însă ideea este că am învăţat ceva şi poate că experienţele mele îi vor ajuta şi pe alţii”, a devzlăuit vedeta în paginile revistei People.

A fost căsătorită de trei ori şi spune că a învăţat multe despre iubire, în special atunci când vine vorba despre importanţa susţinerii punctului propriu de vedere.

„Fiecare zi în care nu ieşi pe acea uşă, fiecare zi în care accepţi lucruri la tine şi partenerul tău, este o zi în care spui că totul e ok. Am fost nevoită să învăţ să am grijă de mine însămi şi să-mi cunosc valoarea. Atunci când lucrurile nu merg şi tu nu eşti tratat în felul în care ar trebui să fii trat, vina este a ta exclusiv. Tu trebuie să preiei controlul şi să setezi nişte limite. Puterea schimbării e în mâinile tale”, a mai adaugat Jennifer Lopez.

Artista a mărturisit că fostul ei soţ, Marc Anthony, a citit deja cartea şi a răms uimit.

„El a citit-o şi mi-a spus că nicio clipă nu şi-a dat seama că treceam prin toate acele stări. Încercăm să ne susţinem unul pe celălalt fiindcă simţim că aşa e cel mai bine pentru copiii noştri”, a spus ea.