mamaplus.md

La doar un anișor a fost diagnosticată cu cancer neuroblastom

-
//
03.12.2018

Gabriela Cotoman are un an și 4 luni și suferă de o boală gravă. Fetița a fost diagnosticată cu cancer neuroblastom al glandei suprarenale stângi.

mamaplus.md

Micuța poate fi tratată, însă doar peste hotare și contra unei sume imense pentru familia sa: 90.000 de euro. 

„Bună ziua, Gabriela, fetița mea la o vârstă atât de micuță a fost diagnosticată cu cancer neuroblastom. Eram și suntem fericiți că Dumnezeu ne-a oferit o dulceață de fetiță care în fiecare zi ne aduce doar împlinire și ne bucură sufletul cu zâmbetele ei atât de pure și dulci.

Din păcate, pe lângă toată fericirea pe care o simțeam de când am devenit părinți, viață ne-a oferit și o încercare căreia de unii singuri nu putem să-i facem față. Gabi are nevoie de un tratament peste hotarele țării, însă costurile sunt peste puterile noastre, sunt prea mari pentru noi…, iar asta ne face să cerem ajutorul oamenilor, pentru că doar în voi ne este speranța și credința că ne vom putea salva fetița.

E foarte mica, însă îndură atâtea chinuri… Îmi plânge sufletul de durere și de frica să nu îmi pierd fetița. Este viața noastră, este soarele nostru în fiecare dimineață… Cât este de greu și cât este de înspăimântător și dur să auzi doar cuvântul „cancer”, nu vă putem reda ce este în sufletele noastre… Mi-aș dori să îi pot lua până la cea mai mică durere pentru că este prea mică, ca să cunoască ce este suferința. Oameni buni, sunt o mamă tânără, dar fără gram de putere, fără gram de speranță, când noi, familia nu îi putem asigura tratamentul necesar pentru a o salva pe micuța noastră.

Vă implor, ajutați-ne, cei care ne înțeleg prin ce trecem, nu ocoliți durerea noastră, pentru că viața fiicei mele e în mâinile fiecărui leu adunat. Mulțumim tuturor celor care ne susțin”, a scris mama Gabrielei.

Dacă vrei și ai posibilitatea să ajuți această micuță, o poți face pe site-ul caritate.md

Sursa: Mamaplus.MD