La Shopping MallDova copiii au lumea lor - SMallDova

La Shopping MallDova copiii au lumea lor - SMallDova

-
//
26.08.2014

Dragi copii, bine ați venit într-o lume dedicată vouă în exclusivitate - SMallDova, locul în care combatem plictiseala prin distracție!

La Shopping MallDova copiii au lumea lor - SMallDova

Dragi părinți, cu siguranță veți găsi multe de văzut, gustat sau probat în Shopping MallDova, în timp ce copiii dumneavoastră se distrează și învață despre lumea care-i înconjoară, în zona pentru copii, aflată la etajul 3.

Dacă vreți să urmăriți un film sau să stați la o cafea cu prietenii, copiii pot rămâne pe mâini bune, în compania experților de încredere de la FasTracKids - o mini-școală modernă, unde vor învăța prin joc lucruri interesante, iar metodele aplicate nu le vor permite să se plictisească nicio clipă.

Echipa Madagascar va avea grijă ca cei mici să-și dezvolte abilitățile, făcând ceea ce le place cel mai mult - jucându-se. Pe această insulă a veseliei le stau la dispoziție autodromul, labirintul cu laser, jocurile 3D, cinematograful 5D și multe altele.

Dacă ați decis să jucați popice, Rock’n’roll Bowling are pentru copiii dumneavoastră un complex teren de joacă și jocuri electronice diverse, pentru ca toată familia să se simtă bine.

Și pentru că distracția trebuie să continue și acasă, puteți lua cu voi o parte din SMallDova - în formă de jucării sau jocuri educative de la Mama Panda, Lulu și Educo.

Dar ziua va fi completă, iar micii fashioniști vor fi cei mai fericiți, dacă, după o tură prin Panda’s, Kids Avenue, Tesoro Mio, Zuzu și Primigi, se vor alege cu o ținută perfectă pentru week-end sau pentru prima zi de școală.

Vă așteptăm în lumea copilăriei - SMallDova!