Lui Ilie Bivol i-a ars casa și cere donații. Cum au reacționat internauții

Lui Ilie Bivol i-a ars casa și cere donații. Cum au reacționat internauții

-
//
09.01.2018

De Crăciun, Ilie Bivol nu a prea avut motive de sărbătoare. Asta pentru că un incendiu devastator l-a lăsat fără casă. Cu lacrimi în ochi, atât vloggerul, cât și părinții acestora au cerut ajutor de la fanii lui Ilie. Pentru a-și face reparație, aceștia au nevoie de 20.000 de euro.

Dacă unii au reacționat calm și l-au ajutat pe tânăr, alții îl critică pentru faptul că cere o sumă fabuloasă pentru reparație, în timp ce alții nu au nici acoperiș deaspura capului sau, mai grav, suferă de boli necruțătoare și au mult mai mare nevoie de ajutor.

Dragoș Galbur

“Stă mă-sa lu Ilie cu sprâncene tatuate la salon și roagă prostimea să doneze 20.000 euro pentru un sarai ars. Și prostimea, wow, donează!

Sorry, eu cred în spitale, citostatice și ambulanțe.”

Grigorii Duca

“ilie's vlogs să fii, c**ie să ai.

Peste un milion de abonați pe youtube și ceri donații pentru... reparație în casă.

Doar din video cu casa arsă deja are de câștigat vreo 5% din sumă. Mai gusta dintr-un cactus, mai sărea odată-n iaz și problema era să fie rezolvată, doar că... гладиолус.”

Domnica Cemortan

“Despre roata din viata.

De recent cineva imi da un link sa ma uit la video unde este un Ilie, si ma intreaba ce parere ai e fake cand plange ? :)

Chestia nu e daca plange fake sau nu, ci in faptul ca tu fiind idolul unui copil de cancer ce te roaga sa ii faci un SHARE la postarea ei, stiti ce a facut el?

El a blocat toti oamenii ce i-au scris in privat sa dea un share pentru ca o fetita il roaga...

Cum sa va zic. Azi el deja roaga sa fie ajutat pentru ca casa lui a ars.

Stiti ce, eu un leu lui nu i-as da, pentru ca el o sa se descurce.

Mai rau de altii care chiar nu au posibilitati si cunostinte.

Mi se pare arogant si ipocrit sa faci o astfel de postare/video pe un site unde ceri bani ca ti-a ars casa.

Just my opinion.”

Ana Mardare

“Karma ne urmărește pe toți. Pe mine, pe tine, pe Ilie....Dacă lui Ilie azi îi e rău nu înseamnă că ție îți va fi bine. Nu vrei să donezi pt casa lui Ilie? F bine. Nu dona. Vrei să donezi la cancer. F bine. Donează. Nu a donat Ilie la cancer. Poate nu F bine. Dar treaba lui.

De ce tre să scormonim karma fiecărui?Karma nu place pe nimeni btw. Nici pe cei care greșesc, nici pe cei care râd de cei care greșesc.”

Pentru Ilie a donat și o fetiță bolnavă de cancer, care anterior i-a cerut să distribuie o postare, pentru a o ajuta, însă vloggerul a blocat-o. Până acum, oamenii au donat peste 3.400 de euro.

Amintim că Ilie a început să își contruiască noua casă în această vară, iar de curând s-a mutat în ea.

Sursa: Mamaplus.MD