mamaplus

Mai multe târguri cu produse autohtone, organizate în Capitală

-
//
21.07.2023

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 22-23 iulie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone.

mamaplus

Scopul acestor acțiuni este de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor Capitalei acces la produse agricole proaspete și de sezon, transmite Știri.md.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 22 iulie 2023 - târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

▪️Iar în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4 - târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, în colaborare cu AO „Eurocivis”.

▪️În același sector, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 103 (adiacent cinematograf „Patria-Loteanu”) - târg de week-end al meșterilor populari și producătorilor autohtoni.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2  - târgul cu fructe, legume și produse apicole.

aici

▪️Pe str. Miron Costin, 13/1 - Târgul cu Tradiție al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

▪️În același sector, pe str. Andrei Doga, 35, str. Iazului, 1, str. Ceucari, 8, str. Albișoara, 80/5 - târg cu fructe și legume.

În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir – târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor” – târg artizanal și de articole hand-made.

▪️În Parcul „Valea Trandafirilor” - târg cu produse autohtone, organizat împreună cu A.O. „Perspectiva”.

▪️În același sector, pe adresele: pe șos. Muncești, 598, bd. Traian, 22, str. Hristo Botev, 29, str. Trandafirilor, 15/2, șos. Muncești, 170  -  târguri cu produse agricole.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, colt cu str. P. Zadnipru – târgul producătorilor autohtoni „Delicii din natură”, organizat în colaborare cu A.O. „Perspectiva”.