mamaplus

Marcela Paladi, despre reacția fostului soț: A plâns, după care a mers să bea și să mănânce sushi de pe fete goale

-
//
31.07.2023

„A plâns 15 minute, după care a mers să bea cu prietenii. Asta i-a spus surorii, după care mai mulți prieteni mi-au transmis că unul din compania sa a pus pe stories cum mâncau sushi de pe fete goale. Erau la o zi de naștere și au postat. Voi încă erați soț și soție? Da. Eram soț și soție, asta s-a întâmplat la urgență, eram pe patul de spital”. Dezvăluirile tulburătoare despre viața personală, căsătoria și divorțul, au fost făcute de Marcela Paladi – tânăra de 25 de ani care a rămas fără picioare, în urma accidentului grav de pe Viaductul din Chișinău, la începutul lunii februarie – pentru jurnalistul Dorin Galben.

mamaplus

Printre lacrimi, Marcela Paladi a povestit că a revenit în țară din Franța, unde l-a părăsit pe soț, după ce a bănuit că este înșelată, dar și după o ceartă în care a fost pălmuită și alungată din casă. S-a întâmplat accidentul care a lăsat-o fără picioare, însă ei încă erau căsătoriți. Deja aflându-se pe patul de spital, au divorțat, transmite realitatea.md.

Stai un pic, el mânca sushi de pe fete goale și paralel plângea? Deja nu știu. Poate mai întâi, pe urmă a mâncat, poate a mâncat, pe urmă a plâns (râde). Când prima dată a venit la tine, când te-a vizitat? Accidentul a avut loc duminică spre luni, el a fost joi. Ce ți-a zis? De ce l-am lăsat și m-am dus acasă? A încercat să abordeze poziția că dacă nu-l lăsam, nu se întâmpla. I-am spus să nu continue, pentru că nu este momentul. Erau patru zile de la accident, evident că eram într-o stare deplorabilă. I-am explicat că dacă era de întâmplat, putea să se întâmple și pe lună. Fiind și în casă, cade un dulap și poate să se întâmple. Tu de soartă nu fugi, ea te urmărește. Mi-a spus cât de mult a plâns când l-am lăsat. L-am întrebat dacă a înțeles de ce l-am lăsat. Mi-a răspuns că nu contează, că femeia trebuie să fie mai înțeleaptă decât bărbatul. Așa e și poziția în familia lui. Bărbatul poate face orice gafă, femeia trebuie să fie înțeleaptă și să-l ierte. Noi toți suntem oameni și greșim, dar conștientizăm și nu mai repetăm. Dar el a repetat și nu o singură dată”, a povestit Marcela.

„Când a venit la mine, doar după cum a intrat și mi-a zis că de ce am plecat, în loc să-mi spună că-i pare rău și să lăsăm așa teme pe alte zile. El a rămas în poziția de a se victimiza, de a se pune pe primul loc, de a-și pune durere sa pe primul loc, că eu-s de vină.Când soțul tău îți spune, la patru zile de la accident, că așa și am știut că ai să faci un c*cat…, eu i-am spus că nu-l mai țin. Tu ești tânăr, refă-ți viața, eu nu o să-ți pot oferi multe și nici nu știu când o să-ți pot oferi ceva. Dorin, eu acum sunt ok, dar atunci era groaznic cu mine”, a continuat tânăra.

A fost o ceartă la care mi-a zis că poate ceea ce s-a întâmplat cu mine a fost pe merite, pentru că eu l-am lăsat. Eram la urgență, tremuram și plângeam de șoc. Când m-am externat, am auzit zvonuri că băiatul trăiește cu altcineva, la nici două luni de la accident. El s-a întors la fosta lui. Undeva mai speram. Noi încă nu primisem foița de divorț. El între timp îmi mai scria. Mai trădată nu m-am simțit niciodată. A fost atât de dureros”, a mai povestit Marcela.

„Datorită surorii Livia am reușit să trec peste, mă întrebam de unde am găsit forța să nu-mi ies din minți..?”.

Tânăra a mai dezvăluit că nici deja fostul soț, nici familia acestuia nu a contribuit cu ajutor.

Amintim că în seara de 5 spre 6 februarie, Marcela a fost tamponată pe podul de la Botanica și a rămas fără picioare. Șoferul care a lovit-o a fost condamnat la pedeapsa cu închisoare pe un termen de 2 ani în penitenciar de tip deschis, executarea restului pedepsei aplicate cu închisoarea de 1 an și 6 luni fiind suspendată parțial pe o perioadă de probațiune de 3 ani, dacă în această perioadă inculpatul nu va săvârși o nouă infracțiune și prin respectarea condițiilor probațiunii, va îndreptăți încrederea ce i s-a acordat. Permisul de conducere pe numele lui urmează să fie anulat, iar din contul său vor fi încasate prejudicii morale de un milion de lei, un milion de lei prejudiciu biologic și 5000 de lei – cheltuieli judiciare.

În aprilie, tânăra a plecat în Germania, acolo unde a beneficiat de proteze moderne și a învățat din nou să meargă. Recent a revenit acasă.