mamaplus

Marcela Paladi, la marșul din PMAN: Din păcate, doar prin durere suntem auziți

-
//
02.10.2023

Marcela Paladi, care a rămas fără picioare după un accident pe viaduct, participă la marșul în memoria micuților care și-au pierdut viața din cauza șoferilor iresponsabili.

mamaplus

Tânăra de 26 de ani cere acțiune din partea autorităților, pentru ca fiecare cetățean să fie în siguranță pe străzile din țară, transmite tv8.md.

„Vrem ca guvernarea să audă durerea noastră. Nu dorim nimănui ce s-an întâmplat cu noi, familiile victimelor, dorim să se ia calcule, să se cugete mult asupra celor întâmplate și poate să ia toți câte o lecție, pentru că încă observ șoferi obraznici. Câte viața mai trebuie distruse și mutilate, pentru ca noi să fim auziți?”, a spus Marcela, pentru TV8.

„Cred că e timpul să fim auziți. Cred că este timpul să fie o regulă în țară, cetățenii să aibă o siguranță pe străzi, cred că e timpul să fim auziți. Din păcate, doar prin durere suntem auziți. Ne-am adunat aici cu sufletele frânte, cu o durere care pe noi ne unește. Aș fi dorit să ne adunăm la o sărbătoare frumoasă, dar nu să comemorăm oamenii, prietenii, rudele decedate în urma unor accidente din prostia altora”, a punctat tânără, în timpul marșului.