mamaplus

Marina Cârnaț, indignată: “De ce mama care naște și îngrijește este judecată și înjosită în cel mai urât mod de societate?”

-
//
08.08.2023

Recent, Marina Cârnaț a devenit mamă pentru a noua oară, iar pe lângă felicitări, influencerița a primit și un val de critici. Astăzi, Marina a scris o postare despre comentariile jignitoare scrise la adresa familiei sale.

mamaplus

"De ce familia Cârnaț are așa mulți copii?

Ei au auzit de contracepție? Mașină de făcut copii. Pământul e suprapopulat! De ce nu se opresc? Mare treaba a mai făcut! Nu-i mai ridicați atâta în slăvi!”

Așa întrebări mă jignesc și îmi lezează natura mea femeiască, nemaivorbind de drepturile copilașilor mei!

De ce naștem? Simplu: pentru că îi iubim și îi dorim pe toți! În fiecare părinte e înrădăcinată dragostea față de copil, indiferent că e unul sau mai mulți!

Soacra mea ieri pe story, ați văzut cum se topește de la al 9-lea său nepoțel, deși când a aflat că sunt însărcinată m-a jelit și a zis “poate e ultimul”? Ea s-a bucurat la fel de mult de ultimul ca și de primul! Oare e real să îi iubească doar pe primii 2, iar pe ceilalți să nu îi recunoască și să îmi zică că sunt “greșeala noastră”?🥹⠀

De ce Eminescu nu e considerat “mașină de făcut poezii”? De ce el e perceput pozitiv, iar mama care naște și îngrijește este judecata și înjosită in cel mai urât mod de societate?”

mamaplus

Amintim că Marina și Teodor Cârnaț cresc împreună 9 copii: Teo, Manuella, Mateo, Teia, Tadeo, Malvina, Tamia, Mia și Mareo.

Sursa: Mamaplus.MD