mamaplus

Marina Cârnaț a vorbit despre sexul bebelușului din burtică. De ce până acum nu a divulgat secretul?

-
//
14.06.2023

Marina Cârnaț este în așteptarea celui de-al nouălea copil. Cu toate că a trecut de mijlocul sarcinii, influencerița continuă să fie activă în mediul online, dar și offline. 

mamaplus

Acum, bloggerița e într-o escapadă în România și a publicat o fotografie spectaculoasă de la poalele munților. 

Marina a scris într-o postare de ce a ales să nu divulge sexul bebelușului din burtică până la naștere.


"De ce ținem în secret sexul bebelușului? 🙈

🌿În primul rând, având și fete si baieti nu mi-a venit deloc dorința concretă că vreau următorul sa fie unul sau altul. Foarte sincer vă spun, că am vrut gemeni de data aceasta, dar nu conta ce vor fi! 😊

🌿Apoi, de la sarcina a 7, doar mă rugam în continuu ca bebelușul să fie sănătos! E tot ce contează!

🌿Foarte multe femei mai în vârstă decât mine mă încurajează și apreciază că nu divulg sexul copilului, astfel accentul publicului e pe aceea ca părinții să fie recunoscători pentru oricine și să se bucure de acest dar.

🌿Reacțiile celor din jur sunt diferite, cineva dorește să am fată, altcineva - băiat. Și să nu mă simt intimidată de dorința cuiva, am văzut că mă voi simți mai confortabil dacă nu voi spune ce așteptam.

🌿Evenimentul nașterii e mult mai prețios decât aflarea sexului copilului. Eu am aflat la 14-15 săptămâni, dar nasterea e mult mai târziu…orice i se poate întâmpla oricui… De aceea, am considera că anume după nastere vom descoperi secretul, exact cum am făcut și cu Mia.

Amintim că Marina și Teodor Cârnaț au împreună 8 copii și sunt în așteptarea celui de-al nouălea.

mamaplus