mamaplus

Marina Cîrnaț dezvăluie de ce, inițial, părinții săi erau împotriva căsătoriei ei cu Teodor Cîrnaț

-
//
19.05.2023

Marina Cârnaț dezvăluie că, inițial, părinții săi erau împotriva căsătoriei ei cu Teodor Cârnaț, scrie Shok.md.

mamaplus

Care a fost motivul și cum au evoluat lucrurile ulterior, bloggerița a povestit în cadrul emisiunii „Neredactat”, cu Rodica Ciorănică.

Totodată, aceasta a povestit despre relația soțului ei cu fiica lui din prima căsnicie.

„Ambii părinți. Tata nu era împotrivă, pentru că ei se cunoșteau. Și soțul meu era avocat și era implicat în seminare de apărare. Chiar mi-a spus tatăl meu într-o intimitate, după ce ne-am căsătorit: Mă uitam la un seminar cum Teo vorbea odată și mi-am zis ce bine ar fi să fie așa soț pentru Marina. El și-a făcut tabloul acesta, deși nu știa despre faptul că el era divorțat, că are copil. Pur și simplu ca imagine de bărbat, l-a văzut lângă mine, așa bărbat. Mi-a mărturisit asta și am apreciat chiar. Și Teo foarte tare s-a simțit onorat. Dar de la început da, erau împotrivă doar din cauza asta, pentru că era divorțat cu copil. Orice părinte vrea ceva curat, nou, dar viața e așa. Cineva divorțează între timp și se recăsătorește, dar cineva chiar de la zero începe”, a relatat Marina Cârnaț.

„Eu mă uit la copiii mei și mă gândesc că, dacă părinții puneau piciorul în prag, nu era să avem ceea ce avem acum”, a conchis bloggerița.

Marina l-a cunoscut pe Teodor Cârnaț când fetița lui din prima căsnicie, Irina, avea 10 ani, însă relația dintre tată și fiică nu era una foarte strânsă. Aceasta recunoaște că, dacă Irina ar fi locuit cu Teodor, ea ar fi refuzat să se căsătorească cu el: „Atunci era un moment când eu am analizat foarte bine, nu mi-a trebuit mult, pentru că m-am educat și de la mama să citesc cât mai multă psihologie și deja vedeam tabloul cum va fi dacă va fi cu mine și mi-ar fi fost complicat asta. Din start nu era să accept. Dacă pe parcurs erau să fie circumstanțele, ok, dar din start, nu, unde să mă grăbesc? Aveam 21 de ani. Chiar mă rugam atunci: Doamne, dacă este al meu, atunci va fi așa ca mie să îmi fie confortabil. Pe parcurs dragostea crește și accepți orice, dar din start nu e că te iubesc și închid ochii. Cine spune asta, eu cred că e minciună. Dacă ție îți place să crești un copil străin, atunci da, dar ea are mamă sănătoasă, voioasă, frumoasă, în Italia, cum așa?”

„Soțul meu a interzis să o pomenim în interviuri, nu-i place. Ei comunică, el e foarte mândru de ea, pentru realizările ei, tot este în juridică, este avocat, o fată extraordinară. Nu își cunoaște frații vitregi și nici nu dorește”, a mai adăugat Marina Cârnaț.