mamaplus

Meghan Markle și o Lilibet adorabilă, cu codițe roșcate, zărite într-un nou clip de la parada de 4 iulie

-
//
12.07.2023

Meghan Markle poate fi văzută îmbrățișând-o pe fiica ei în vârstă de doi ani, Prințesa Lilibet Diana, într-un nou videoclip care a fost distribuit pe rețelele de socializare.

mamaplus

În aceste imagini nemaivăzute până acum, Meghan Markle poate fi zărită ținându-și fiica lângă ea, în timp ce perechea mamă-fiică urmărește parada de 4 iulie din orașul Montecito, California.

Cele două au fost văzute într-un clip filmat dintr-un vehicul care se mișcă în cadrul paradei, pe străzile din Montecito. Într-o secvență de destul de scurtă, Meghan poate fi văzută zâmbind și făcând cu mâna, în timp ce Lilibet, care a împlinit doi ani luna trecută, arată adorabil cu părul prins în codițe și cu două steaguri ale Americii în mână.

Prințul Harry a fost văzut și el în videoclipul distribuit pe pagina de Instagram a unui hotel local, discutând cu vecinii din mulțime.

Fiul lor, Archie, în vârstă de patru ani, nu a fost vizibil în clip, deși este foarte probabil să fi fost și el prezent la parada respectivă. Oficial, Prințul Harry și Meghan Markle au publicat până acum doar două imagini cu Prințesa Lilibet Diana. Nici Archie nu a mai fost văzut în vreo fotografie dată publicității de către cei doi duci, de când aceștia s-au mutat în America.

Săptămâna trecută, Lilibet a făcut deliciul rețelelor sociale atunci când a apărut în brațele tatălui său, Prințul Harry, la parada de Ziua Independenței, pozele fiind realizate de oameni din mulțime. 

Prințesa Lilibet Diana, cu părul prins în două codițe și pantofiori roșii, a fost adorabilă în brațele protectoare ale tatălui său, Prințul Harry, care a încercat să se camufleze cu o șapcă și ochelari de soare. Însă cine ar putea să nu îi remarce pe acești doi roșcovani tată și fiică?

Câteva zile mai târziu, o vedem pe mezina ducilor și în altă ipostază, alături de mama sa, bucurându-se împreună de parada de 4 iulie, scrie okmagazine.ro.