A murit Robin Williams. Actorul în vârstă de 63 de ani s-ar fi sinucis

A murit Robin Williams. Actorul în vârstă de 63 de ani s-ar fi sinucis

-
//
12.08.2014

Actorul american Robin Williams a fost găsit mort în apartamentul său din California. Din primele informaţii, actorul în vârstă de 63 de ani s-ar fi sinucis.

A murit Robin Williams. Actorul în vârstă de 63 de ani s-ar fi sinucis

Robin Williams suferea de depresie severă, a declarat agenta actorului, Mara Buxbaum. „Este o pierdere tragică şi neaşteptată”, a adăugat aceasta.

Autorităţile din Tiburon, California, care investighează decesul, indică drept cauză asfixia mecanică.

„În această dimineaţă, mi-am pierdut soţul şi pe cel mai bun prieten, în timp ce lumea l-a pierdut pe unul dintre cei mai iubiţi artişti, unul dintre cei mai iubiţi oameni”, a declarat soţia lui Robin Williams, Susan Schneider. „Sperăm ca, amintindu-ne de el, să ne concentrăm nu pe moartea sa, ci pe nenumăratele momente de bucurie şi râsul pe care le-a adus milioanelor” de fani, a mai spus aceasta, potrivit The Hollywood Reporter.

Recent, Robin Williams se internase din nou într-un centru de reabilitare, fiind cunoscută dependenţa sa de alcool.

Nominalizat de patru ori la Premiile Oscar, Robin Williams a câştigat statueta pentru rolul secundar din Good Will Hunting, unde interpreta rolul unui psiholog înţelept, dar ursuz. Ultimul său proiect era dedicat televiziunii - serialul The Crazy Ones, realizat timp de numai un sezon.

Pe marele ecran, ultimul proiect, aflat acum în post-producţie, este Night at the Museum: Secret of the Tomb, care va avea premiera în decembrie.