O creangă imensă a căzut lângă un stadion pe care se jucau copiii

O creangă imensă a căzut lângă un stadion pe care se jucau copiii

-
//
25.05.2017

Chiar dacă a trecut aproximativ o lună de la furtuna care a doborât copacii, stâlpii și panourile de prin oraș, cei de la Spații Verzi încă nu au ajuns prin toate sectoarele din oraș. Astăzi, o moldoveancă a scris o postare în care-și arată indignarea și povestește cum o creangă s-a rupt chiar în fața ei, lângă un mic stadion pentru copii.

O creangă imensă a căzut lângă un stadion pe care se jucau copiii

“În parcul din sectorul Sculeni (vizavi de Zorile) s-a prăbușit o creangă imensă alături de un stadion pe care se joacă copiii. Anunțându-i pe cei de la Spații Verzi, mare mi-a fost mirarea când am aflat că încă nici nu au început să lucreze acolo. Vă amintesc că a trecut aproape o lună. Fără mare entuziasm mi-au spus că mâine vor merge acolo și doar pentru că eu mi-am manifestat indignarea”, a  scris Olga Sudacova pe pagina sa de facebook.

Amintim că săptămâna trecută un băieţel de un an a fost internat în stare gravă la spital după ce peste el a căzut o creangă în timp ce se juca alături de părinții săi la Grădina Zoologică din Capitală.

Micuțul a suferit o comoție cerebrală. S-a ales cu fracturi la oasele parietale, hematomă epidurală, contuzie cerebrală și era într-o stare foarte gravă. 

Sursa: Mamaplus.MD