mamaplus

O femeie a murit încercând să-şi salveze cei trei copii din locuința lor aflată în flăcări

-
//
21.02.2024

O mamă în vârstă de 23 de ani a murit după ce a încercat să își salveze cei trei copii din locuința lor aflată în flăcări, în Georgia.

mamaplus

Madison Summerville a intervenit joi, după ce a observat că locuința sa era în flăcări, potrivit surorii sale, Chasidy Summerville, scrie People.

Pompierii din comitatul Spalding au găsit casa cuprinsă în totalitate de flăcări când au ajuns la fața locului, a relatat filiala ABC WSB-TV.

Rocky White, șeful pompierilor din comitatul Spalding, a declarat că femeia l-a ajutat pe unul dintre copiii ei să iasă din casa de pe Old Atlanta Road, în timp ce vecinii i-au ajutat pe ceilalți doi copii să scape, potrivit WXIA-TV.

„Era o mamă, soție, soră, fiică și prietenă extraordinară. O persoană plină de viață care te făcea să râzi instantaneu”, a mai precizat sora ei.

Pe lângă faptul că și-a salvat cei trei copii din incendiu, femeia a ajutat la salvarea altor opt vieți prin donarea organelor sale, a adăugat Chasidy în omagiul său.

Cei trei copii ai femeii au fost transportați la Grady Memorial Hospital din Atlanta după ce au fost scoși din clădirea în flăcări, potrivit WSB-TV. Starea lor nu a fost făcută publică.

Amber Morris, cumnata lui Madison, a declarat că cei trei copii ai femeii din Griffin vor fi acum îngrijiți de fratele ei.

„O eroină”, a spus cumnata femii. Ea a mai precizat că fratele lui Madison îi caută pe cei care au ajutat la salvarea copiilor din incendiu.

sursa