mamaplus

O mamă a fost găsită rănită în casă, alături de doi copii morți. Poliția a făcut apoi o descoperire șocantă

-
//
01.01.2024

O femeie din statul american Colorado este căutată de poliție și de FBI, fiind suspectată că și-a ucis doi dintre copii de 7 și 9 ani și că și-a rănit fiica mai mare, de 11 ani.

mamaplus

Kimberlee Singler, în vârstă de 35 de ani, este acuzată că a mințit în legătură cu o spargere la locuința sa la începutul acestei luni, în urma căreia doi dintre cei trei copii ai săi au fost găsiți morți, a anunțat joi poliția din Colorado Springs, potrivit CBS Colorado.

Singler a fost văzută ultima dată pe 23 decembrie, a precizat poliția. Femeia este acuzată de omor calificat, tentativă de omor și agresiune, iar pe numele ei a fost emis un mandat de arestare.

După ce au fost alertați privind o spargere pe 19 decembrie, polițiștii care au mers la fața locului au găsit-o pe Kimberlee Singler și o fată de 11 ani, ambele rănite. Când au verificat locuința, oamenii legii au dat peste cadavrele a doi copii: o fată de 9 ani și un băiat de 7 ani - au transmis autoritățile din Colorado Springs, scrie știrileprotv.ro.

Mama și fiica rănite au fost tratate la fața locului înainte de a fi transferate la un spital din zonă, a precizat poliția.

În urma investigațiilor, poliția a transmis că nu a existat nicio spargere de locuință, iar cei doi copii găsiți morți au fost uciși de mamă.

O instanță a stabilit o cauțiune de 10 milioane de dolari pentru Singler, au mai precizat polițiștii.