mamaplus

O mamă a înjunghiat membrii spitalului, apoi și-a furat copilul

-
//
17.07.2023

După ce a „îndepărtat cu violență” tuburile de respirație care îi alimentau fiica de trei zile cu oxigen, proaspăta mămică Kendra Greene a fugit din spital cu bebelușul ei, potrivit poliției.

mamaplus

O mamă din Florida a ajuns, sâmbătă seară, după gratii după ce și-a făcut de cap în secția de terapie intensivă a unui spital, scrie Daily Star, transmite stirileprotv.ro.

Biroul șerifului din comitatul Palm Beach a precizat într-un comunicat că suspecta Kendra Greene a intrat în unitatea de terapie intensivă neonatală de la Palms West Hospital în jurul orei 22:30 și a încercat să o scoată pe fiica ei de trei zile din incubator, unde era tratată pentru un defect pulmonar congenital.

Greene a „îndepărtat cu violență” dispozitivul de respirație al nou-născutului, o linie centrală din stomac, un tub de hrănire și o serie de alte dispozitive de susținere a vieții, potrivit poliției.

După ce s-a dat alarma care anunța răpirea unui copil, trei membri ai personalului spitalului au încercat să intervină, moment în care Greene ar fi scos un cuțit și i-a atacat.

În timp ce o asistentă o implora pe Greene să lase copilul în pace, mama, în vârstă de 31 de ani, i-ar fi spus „F*ck you, b*tch”.

Ea a luat copilul cu ea, lăsând-o pe fetiță cu o rudă, care ulterior a dus-o înapoi în spital. Se pare că fiica lui Greene se află într-o stare stabilă.

Toți cei trei membri ai personalului au primit tratament pentru răni care nu le pun viața în pericol și au fost externați în aceeași seară.

Greene a fost arestat la scurt timp după aceea și este acum reținută la închisoarea din Palm Beach County pentru mai multe acuzații, inclusiv două capete de acuzare de agresiune agravată cu o armă mortală și câte un capăt de acuzare pentru abuz agravat asupra unui copil, agresiune și împotrivire la un ofițer fără violență.

„Suntem foarte recunoscători că colegii noștri se recuperează, iar HCA Florida Palms West Hospital oferă sprijin și îngrijire pentru bunăstarea lor fizică, mentală și emoțională. Suntem, de asemenea, recunoscători biroului șerifului din Palm Beach County, ale cărui acțiuni rapide au dus la prinderea suspectului și la întoarcerea în siguranță a pacientului. Echipa noastră de securitate colaborează pe deplin cu ancheta forțelor de ordine”, se arată într-un comunicat al spitalului.