mamaplus

O mamă și-ar fi implicat fiica de patru ani în momentele intime cu iubitul ei. „A povestit niște scene de neimaginat”

-
//
07.03.2024

Acuzații grave între doi doi soți, divorțați, din Caraș-Severin. Bărbatul o acuză pe fosta soție că, împreună cu noul ei iubit, au supus-o pe fetiţa lor de nici patru ani unor perversiuni sexuale.

mamaplus

Faptele s-ar fi petrecut în urmă cu mai bine de un an, iar procurorii din Caransebeș cercetează cazul.

După ce doi soţi au divorţat, fetiţa a rămas iniţial în custodia mamei, care şi-a refăcut viaţa. În urmă cu un an, însă, educatoarele de la grădiniţa fetiţei l-au sunat pe tată şi i-au spus că cea mică are schimbări de comportament şi că este posibil să aibă probleme.

Tatăl fetei: „Mi s-a spus că e palidă, retrasă, apatică și este de nerecunoscut. Am mers și am luat-o pe fiica mea la domiciliul de la Timișoara. Fiica mea a început să povestească niște scene de neimaginat”.

Aşa că bărbatul şi-a dus copilul la Direcția pentru Protecția Copilului. În faţa specialiştilor, copila a povestit că ar fi fost în aceeaşi cameră în timp ce mama ei întreţinea relaţii sexuale cu iubitul. În plus, ar fi pus-o pe cea mică să îl atingă pe bărbat în zonele intime. Tatăl ei s-a adresat imediat instanţei şi a obţinut custodia fetiţei, prin ordinanţă preşedinţială.

Smaranda Marcu, purtător de cuvânt al DGASPC Timiș: „Fetița a participat la două întâlniri cu psihologul de caz, iar tatăl a fost îndrumat să sesizeze organele de cercetare. Copilul a fost securizat, fetița rămânând la tată și în prezent”.

Mama acuzată susține că fostul ei soț vrea doar să obțină custodia micuței.

Mama fetiței: „De când am divorțat de el mă tot amenință că o să îmi ia fata, că o ia, că o ia, prin orice scop, prin orice mijloace, dar nu mă așteptam la așa ceva. Când ne-a acuzat, am fost să facem teste poligrafice, să demonstrăm”.

Cazul este anchetat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, unde este deschisă o anchetă penală.

Alina Moatăr, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș: „Este vorba de două infracțiuni, de corupere sexuală a minorilor și agresiune sexuală. Cercetările se efectuează în persoană, față de doi suspecți, care se află într-o relație de concubinaj, iar fapta cercetată constă în aceea că minora, în vârstă de patru ani, fiica suspectei, ar fi asistat în mod direct la întreținerea unui act de natură sexuală între cei doi”.

Marți, mama a obținut în instanță dreptul de a vorbi cu fetița la telefon, o dată pe zi.

sursa