mamaplus

O moldoveancă a câștigat titlul ”A doua frumusețe a universului 2020”

-
//
06.02.2020

Frumusețea moldovencelor a fost mereu remarcată la concursurile de frumusețe internaționale. De această dată, Aliona Saitov din Moldova s-a ales cu premiul doi în cadrul competiției "Beauty of the Universe 2020"

La etapele preliminare ale concursului au participat concurente din 10 țări ale lumii: Rusia, Belarus, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, Moldova, Tanzania, Gambia, Bangladesh și India.

Deținătoarea titlului "Beauty of the Universe 2020" a devenit rusoaica Olga Samoilova, care locuiește în Tveri. Locul doi și titlul de "A doua frumusețe a Universului 2020" a mers în Moldova la Aliona Saitov. Locul trei și titlul "A treia frumusețe a Universului 2020" l-a primit rusoaica Anastasia Lavrentieva din Nijnii Novgorod.

Dacă ediția din acest an s-a desfășurat în regim online, se preconizează ca ediția a cincea a concursului "Beauty of the Universe 2020" să fie exclusiv în format offline. Țara și orașul evenimentului vor fi stabilite ulterior. 

Aliona Saitov are 25 de ani și este originară din Chișinău. Ea este studentă la Universitatea Financiară din cadrul Guvernului Federației Ruse (prin corespondență). Lucrează în calitate de secretar la o firmă comercială. Participă ca model în diferite proiecte foto.

mamaplus