mamaplus

O profesoară din Călărași a pălmuit un elev în timpul lecției. Copilul mieuna (VIDEO)

-
//
15.12.2020

O profesoară din comuna Sipoteni, raionul Călărași, a fost filmată cum pălmuiește un elev în timpul orelor. Directorul instituției spune că învățătoarea a reacționat așa după ce a fost luată în derâdere și că a fost inițiată o anchetă de serviciu. Părinții nu au scris o plângere, dar Poliția s-a autosesizat după ce imaginile au apărut pe internet.

Incidentul a avut loc joia trecută, când elevii din clasa a opta se aflau la lecția de limba franceză. Directorul liceului afirmă că profesoara și-ar fi pierdut cumpătul după ce unui dintre copii ar fi luat-o în râs.

”Dumneaei spune că elevul a luat-o în derâdere, a început să miaune la lecție. Profesoara s-a indignat și nu și-a putut stăpâni nervii. Noi am desfășurat Consiliul de Etică în instituție. Vedem cum se desfășoară Ancheta și mergem mai departe”, susține Dumitru Bob, directorul Liceului ”Mihai Eminescu”, comuna Sipoteni.

Profesoara va preda în continuare, cel puțin până la sfârșitul semestrului.

”Din păcate noi suntem în situația când nu are cine preda. Suntem într-un deficit de cadre didactice. Profesoara zice că ar lăsa orele, dar am ajuns la un numitor comun.”, a mai adăugat directorul instituției.

Polițiștii din Călărași s-au autosesizat după ce au văzut filmulețul pe rețelele de socializare. La sfârșitul săptămânii trecute, oamenii legii au discutat cu elevii, iar în aceste zile profesoara urmează a fi audiată.