mamaplus

Oamenii își petrec aproape o treime din viață dormind. 14 ani pierdem cu ochii în ecrane

-
//
11.10.2023

Datele statistice arată că mai bine de 25 de ani îi petrecem dormind și peste 14 cu ochii în ecrane, în fața televizorului sau pe internet. La polul opus, lăsăm lucrurile esențiale, în spate, cum sunt activitățile în familie sau sportul, scrie digi24.ro.

mamaplus

Potrivit datelor World of Statistics, în medie, ne petrecem 26 de ani dormind, aproape o treime din viață. Dacă vorbim de timpul petrecut la muncă, dacă am aduna toate orele ar fi 12 ani în care ne facem meseria.

Extrem de mult timp e pierdut în fața televizorului, vorbim în medie, de aproape nouă ani, iar internetul ne ocupă trei ani din viață. Așadar, mai bine de șase ani petrecuți cu telefonul sau laptopul în față. La polul opus, întâlnirile din lumea reală ne ocupă doar doi ani.

Timpul personal nu e nici el prea mult. Exercițiile fizice ne ocupă doar puțin peste un an din viață, iar timpul petrecut în restaurante sau în pub-uri e tot de un an. Nu în ultimul rând, starea de spirit e cea mai importantă, așa că dacă am aduna toate momentele în care râdem acestea ar însuma 240 zile.