mamaplus

Omorul de la Recea: Ce spune mama fetiței și părinții ucigașului

-
//
11.08.2023

Crima de la Recea a șocat toată Republica Moldova. Atât rudele, cât și sătenii, nu pot crede că micuța Iasmina a fost omorâtă de un vecin.

mamaplus

Mama fetiței este sfâșiată de durere și chiar dacă nimic nu-i poate alina suferința, aceasta speră ca cel care i-a omorât copilul să primească cea mai dură pedeapsă, transmite Știri.md.

„Este un copil care iubea viața, un copil vesel, iubea să deseneze și se bucura, aștepta școala, chiar acum nu demult i-am cumpărat niște rechizite, ea atât de mult s-a bucurat. Când a văzut acel pachet cu rechizite, ea de bucurie m-a cuprins și atât de mult s-a bucurat. Ea aștepta în această săptămână care venea ca să îi cumpăr ghiozdan, haine pentru școală. Cei doi făptași aș vrea ca să fie pedepsiți, ca să fie o pedeapsă ca să sufere cum a suferit și fiica mea, în acele chinuri, să fie și ei pedepsiți”, a mărturisit cu durere în suflet mama Iasminei, Tamara Musteață pentru Moldova 1.

La rândul său mama criminalului refuză să discute cu presa.

Acesta a fost observat astăzi, 11 august, la Judecătoria Drochia.

„–Noi nu știm ce s-a întâmplat…”, a declarat un bărbat, rudă cu criminalul.

Nici Alexandru Ghelan nu a răspuns la întrebările jurnaliștilor care l-au întrebat de ce a comis crima și cum a omorât-o pe micuța Iasmina.

Amintim că fetița de șapte ani, care a dispărut fără urmă, a fost găsită decedată într-o casă părăsită din localitatea Recea.