Piesa noua Zdob si Zdub cu Loredana cantand in rusa

Piesa noua Zdob si Zdub cu Loredana cantand in rusa

-
//
30.01.2018

Zdob si Zdub, Loredana si Ligalize, intr-o combinatie unica. Artistii au lansat impreuna „ Balkana Mama”, o alta versiune a piesei „La carciuma de drum”. Melodia reprezinta o adevarata provocare pentru interpreta din Romania, care canta in limba rusa. Single-ul este insotit si de un videoclip pe masura, care in cateva ore de la lansare a adunat pe youtube peste 50 de mii de vizualizari.

Roman IAGUPOV, SOLIST FORMATIA ZDOB SI ZDUB: „Noi am venit cu ideea sa facem acest proiect international cu Loredana, diva Romaniei, Zdob si Zdub si rapperul. Piesa „ Balkana Mama” are la baza o melodie veche romaneasca, a lui Gabi Lunci, „La carciuma de la drum”. 

Roman Iagupov spune ca scris o alta varianta a versurilor, incercand sa transmita in limba rusa spiritul balcanic. Ceea ce inseamna ca Loredana, interpreta din Romania, a avut o sarcina dificila.

Si daca melodia suna in rusa, videoclipul a fost filmat in Romania, la Bucuresti. Regizorul este Ionut Trandafir, iar filmarile au durat o singura zi. In primele ore de la lansare, clipul video a fost vazut de peste 50 de mii de persoane.

Formatia Zdob si Zdub tocmai a revenit din Canada si Statele Unite unde a sustinut un sir de concerte, iar azi artistii au plecat intr-un alt turneu. Spun ca pregatesc in curand si alte surprize pentru fani.

Sursa: PROtv.md