mamaplus

Poșta lui Moș Crăciun: Unde pot trimite micuții scrisorile

-
//
01.12.2023

Micuții din toată R. Moldova pot începe să-și scrie dorințele sale pe hârtie pentru a le trimite lui Moș Crăciun.

mamaplus

Începând cu data de 5 decembrie, ora 17:00, Poșta Moldovei va fi anunțat startul Acțiunii "Poșta lui Moș Crăciun" din cadrul Proiectului Academia lui Moș Crăciun, transmite Știri.md.

Academia lui Moș Crăciun activează de peste 20 de ani. Prin intermediul ei, în fiecare an, trec circa 20 de mii de scrisori de la copiii care locuiesc în Republica Moldova, dar și de peste hotare. Scrisorile de la copii vin pe tot parcursul anului, dar fluxul principal este în luna decembrie. "Poșta lui Moș Crăciun" este o oportunitate reală pentru toți cei care doresc ca Moș Crăciun să le îndeplinească cele mai profunde dorințe ale copiilor.

Scopul acestei campanii este de a oferi fiecărui copil posibilitatea de a scrie gratuit o scrisoare către Moș Crăciun. Nu trebuie să scrieți o adresă completă sau să puneți o ștampilă. Pentru a trimite o scrisoare, trebuie să scrie pe ea "pentru Moș Crăciun". În schimb, vor primi o carte poștală colorată cu felicitări din partea legendarului compozitor Eugen Doga, care a acceptat cordial să participe la acest proiect în acest an. Costurile de tipărire a felicitărilor sunt sponsorizate de Tabăra de copii SPARTA.